Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
11.3 C
Cyprus

ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ: «ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»-ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΥΣ (βίντεο)

Τα γενέθλια της, είχε χθες η σχεδιάστρια μόδας και σύζυγός του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη, η οποία έσβησε την τούρτα της ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους αλλά και τον πετυχημένο ερμηνευτή δημοσιεύοντας μάλιστα και μια κοινή τους φωτογραφία.

Η σχεδιάστρια μόδας έκλεισε τα 36 της χρόνια και έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μία φρουτοσαλάτα. Από την ξεχωριστή ημέρα των γενεθλίων της φυσικά δεν έλειπε ο σύζυγός της αλλά και στενοί της φίλοι ανάμεσα τους και η κουμπάρα τους, Μαρία Μπεκατώρου αλλά και ο Χάρης Σιανίδης. Η ίδια ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμές της διασκέδασης τους αλλά και την γενέθλια τούρτα.

Η ίδια πάντως νιώθει τυχερή που δίπλα της έχει τον άνθρωπο της, τον Αντώνη Ρέμο και το εξέφρασε μάλιστα και με τη φωτογραφία με τον σύζυγό της «Luckiest woman in the world».




Hot this week

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ο Κύπριος δημιουργός που μάγεψε το Λος Άντζελες με το «Biogenic Reef» στο Pre-Grammy Gala

Η κυπριακή δημιουργία ταξίδεψε μέχρι τα φώτα της διεθνούς...

15ΧΡΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Συνεχείς εξαφανίσεις από τη ηλικία των 13 ετών- Δείτε τη φωτογραφία

Η Κωνσταντίνα Αδαμίδη, 15 ετών, απουσιάζει συνεχώς από τον...

ΌΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΩΠΑΣΕ: Επτά λεπτά που οι οπαδοί της Ομόνοιας είπαν περισσότερα από χίλιες λέξεις-(Βίντεο)

Λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο νοσοκομείο έξι άτομα μετά από σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα-Σε κρίσιμη κατάσταση 66χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στη...

Topics

15ΧΡΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Συνεχείς εξαφανίσεις από τη ηλικία των 13 ετών- Δείτε τη φωτογραφία

Η Κωνσταντίνα Αδαμίδη, 15 ετών, απουσιάζει συνεχώς από τον...

ΑΤΤΑΛΕΙΑ: Λεωφορείο ανατράπηκε λόγω ομίχλης και βροχής – Οκτώ νεκροί, 26 τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με...

Related Articles

Popular Categories