Για έξι βράδια, από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου, θα κλείσουν δρόμοι στη Λευκωσία λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης. Σύμφωνα με τον Δήμο Λευκωσίας, τα κλεισίματα θα αρχίζουν στις 21:00 και θα διαρκούν μέχρι τις 06:00 το επόμενο πρωί.
Οι εργασίες ξεκινούν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου από την οδό Μιχαλάκη Καραολή, στη γωνία του Υπουργείου Οικονομικών. Το βράδυ της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου κλείνει το τμήμα της λεωφόρου Γρίβα Διγενή από τα φώτα Honda μέχρι τα φώτα Γαβριηλίδη, με κατεύθυνση προς το κέντρο. Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, το κλείσιμο στην ίδια κατεύθυνση θα εκτείνεται από τα φώτα Honda μέχρι τα φώτα Κτενά, στη συμβολή της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Γερασίμου Μαρκορά.

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου οι εργασίες μεταφέρονται στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, όπου θα κλείσει το τμήμα από τα φώτα Κτενά μέχρι τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, προς το κέντρο. Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου κλείνει ξανά η Γρίβα Διγενή από τα φώτα Honda μέχρι τα φώτα Γαβριηλίδη, αυτή τη φορά προς την Έγκωμη.
Το τελευταίο κλείσιμο έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στη Σπύρου Κυπριανού, από τα φώτα Κτενά μέχρι και τη συμβολή με τη Γρίβα Διγενή και τη Νίκης, στα φώτα Γαβριηλίδη, με κατεύθυνση προς την Έγκωμη. Εκείνο το βράδυ η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄. Ο Δήμος καλεί τους οδηγούς να ακολουθούν την προσωρινή σήμανση και τις οδηγίες της Αστυνομίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

