Η ΕΚΟ στο πλευρό των εθελοντών του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, η ΕΚΟ χορήγησε 100 στολές στους εθελοντές του Οργανισμού, ενισχύοντας έμπρακτα το πολύτιμο έργο τους.

Η ΕΚΟ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της διαχρονικής της δέσμευσης για προσφορά στην κοινωνία, στηρίζει έμπρακτα τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, μέσω της χορήγησης 100 στολών για τους εθελοντές Πρώτων Βοηθειών του Οργανισμού.

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, η οποία τιμήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, αναδεικνύοντας τη σημασία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της ετοιμότητας για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Μέσα από τη συγκεκριμένη χορηγία, η ΕΚΟ συμβάλλει στην ενίσχυση του έργου των εθελοντών του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, υποστηρίζοντας την παρουσία και τη δράση τους στην κοινωνία. Παράλληλα, αναγνωρίζει την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και στην παροχή βοήθειας σε όσους τη χρειάζονται.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε δράσεις ενημέρωσης και πρακτικές επιδείξεις σε Λευκωσία και Λάρνακα, δίνοντας στους πολίτες την ευκαιρία να γνωρίσουν βασικές τεχνικές Πρώτων Βοηθειών και να ενημερωθούν για τη σημασία της σωστής αντίδρασης σε επείγοντα περιστατικά.

Η στήριξη του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΚΟ, με επίκεντρο τον άνθρωπο, την υγεία και την ασφάλεια. Μέσα από πρωτοβουλίες με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα, η εταιρεία επιδιώκει να συμβάλλει ενεργά στην ευημερία των πολιτών και στην ενίσχυση οργανισμών που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο.

Με συνέπεια στις αξίες της, η ΕΚΟ συνεχίζει να επενδύει σε δράσεις που προάγουν την κοινωνική υπευθυνότητα, την αλληλεγγύη και την προσφορά, στηρίζοντας όσους βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

Hot this week

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: «Θέλουμε να προχωρήσει και ο δεύτερος πυλώνας» – Πότε αρχίζει η συζήτηση

Ο δεύτερος πυλώνας της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης βρέθηκε στο επίκεντρο...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ: Τα M&S Κύπρου παρουσιάζουν και φέτος το «Fashion That Matters»

7 γυναίκες ενέπνευσαν τον σχεδιαστή Μιχάλη Παντελίδη για το...

Topics

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: «Θέλουμε να προχωρήσει και ο δεύτερος πυλώνας» – Πότε αρχίζει η συζήτηση

Ο δεύτερος πυλώνας της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης βρέθηκε στο επίκεντρο...

Συναλλαγές σε Ινδικές Ρουπίες μέσω της Τράπεζας Κύπρου

Συναλλαγές για επιχειρήσεις και ιδιώτες Σε διαδικασία...

ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ: Στο τραπέζι οι αυξήσεις για το ωρομίσθιο κυβερνητικό προσωπικό

Στο Προεδρικό Μέγαρο στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον για το...

Related Articles

Popular Categories