«ΜΠΟΡΩ»: 60 άνθρωποι ένωσαν τις φωνές τους για ένα τραγούδι γεμάτο δύναμη και αγάπη-(Βίντεο)

60 άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις, τις φωνές και τις καρδιές τους, δημιουργώντας αφιλοκερδώς ένα τραγούδι γεμάτο δύναμη, συγκίνηση και ανθρωπιά. Το «Μπορώ» είναι μια ξεχωριστή μουσική δημιουργία αφιερωμένη στους ανθρώπους που βιώνουν την εμπειρία του καρκίνου και σε όλους εκείνους που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό τους.

Οι Ορειβάτες, η χορωδία μαθητών και καθηγητών της Σχολής Μιτσή, καθώς και ολόκληρο το προσωπικό του ΠΑΣΥΚΑΦ Λεμεσού ενώθηκαν μουσικά, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Πρωταγωνιστής και βασικός ερμηνευτής είναι ο Χριστόφορος Χριστοφή, νοσηλευτής του ΠΑΣΥΚΑΦ, ο οποίος μέσα από την καθημερινή του εργασία έχει αφιερώσει χρόνο και ψυχή στη στήριξη ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου. Το τραγούδι «Μπορώ» φέρει τη μουσική και τη σκηνοθεσία του Κώστα Κακογιάννη, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Πάμπος Κουζάλης. Στην ερμηνεία συμμετέχουν ο Χριστόφορος Χριστοφή και ο Κώστας Κακογιάννης, μαζί με τους Ορειβάτες της Σχολής Μιτσή και το προσωπικό του ΠΑΣΥΚΑΦ Λεμεσού.

Η πρωτοβουλία είχε ιδιαίτερη σημασία και για τους μαθητές που συμμετείχαν, καθώς μέσα από τη συγκεκριμένη δημιουργική διαδικασία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την αξία της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς αγάπης.

Το μήνυμα που θέλουν να μεταφέρουν μέσα από το τραγούδι είναι πως κανένας άνθρωπος που δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος. Εδώ και 40 χρόνια, ο ΠΑΣΥΚΑΦ βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους, προσφέροντας στήριξη σε ολόκληρη την Κύπρο, από τα αστικά κέντρα μέχρι και τα πιο απομακρυσμένα χωριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΡΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Η μάχη του 16χρονου και το συγκινητικό «αντίο» του Θ.Ο.Ι. Λακατάμιας

Έφυγε από τη ζωή ο 16χρονος Άρης-Λάμπρος Παπαχαραλάμπους, ο...

ΠΛΑΚΑ: Δεύτερη σορός γυναίκας εντοπίστηκε στα συντρίμμια-Τέσσερις ακόμη αγνοούμενοι

Τραγική τροπή λαμβάνουν οι έρευνες στην Πλάκα, καθώς οι...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Υπέκυψε ο 16χρονος μετά το τροχαίο με τον μεθυσμένο οδηγό

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο, καθώς ο 16χρονος οδηγός ηλεκτρικού...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ: Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα – Αγωνία για τους πέντε που παραμένουν στα χαλάσματα

Μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια του κτιρίου...

Topics

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Υπέκυψε ο 16χρονος μετά το τροχαίο με τον μεθυσμένο οδηγό

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο, καθώς ο 16χρονος οδηγός ηλεκτρικού...

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Πώς κατάφερε να αποδράσει Σύρος κρατούμενος – Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό

Άγνωστες παραμένουν, μέχρι στιγμής, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από...

Related Articles

Popular Categories