ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ: Σοκαριστικό μήνυμα – «Καλά σου έκανε και σου έριξε βιτριόλι»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ιθάκη, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές, και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, ωστόσο, βρέθηκε και ένα μήνυμα που προκαλεί σοκ.

«Μας ζάλισες κορίτσι μου, είναι πολύ σπαστικό συνέχεια να ανεβάζεις πράγματα άσχετα. Πόσο θα μου άρεσε να βγει η άλλη απ’ τη φυλακή να σου ρίξει κι άλλο βιτριόλι», έγραψε μεταξύ άλλων.

Άγνωστος χρήστης του Instagram τής έστειλε προσωπικό μήνυμα, εκφράζοντας όχι μόνο την ενόχλησή του για τις αναρτήσεις της, αλλά και την επιθυμία να βγει από τη φυλακή η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι, προκειμένου να της προκαλέσει ξανά κακό.

Το μήνυμα συνεχίζει σε ακόμη πιο ακραίο τόνο, με τον αποστολέα να αναφέρει: «Κάτσε λίγο στ’ αυγά σου. Ο κόσμος δεν έχει να φάει κι εσύ όλη την ώρα ανεβάζεις. Καλά σου έκανε και σου έριξε βιτριόλι». «Φαντάζομαι πριν πως ήσουνα σπαστική γυναίκα, γι’ αυτό σου έριξε βιτριόλι. Πολύ καλά σου έκανε», καταλήγει.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε να δημοσιοποιήσει το μήνυμα, απαντώντας στον αποστολέα με μία φράση που θέτει ένα εύλογο ερώτημα: «Δημήτρη μου, γιατί έτσι παλικάρι μου; Αν πεθάνω εγώ, θα βελτιωθεί η δική σου ζωή;». Μιλώντας για το περιστατικό, εξήγησε πως το συγκεκριμένο μήνυμα την έχει σοκάρει, όχι όμως επειδή το εξέλαβε ως κάτι προσωπικό.

«Δεν έχει να κάνει προσωπικά με μένα το περιστατικό. Δεν είναι κάτι που το έχω πάρει προσωπικά, ούτε κάτι που με έχει θυμώσει. Προφανώς με έχει σοκάρει», ανέφερε. Αυτό που, όπως είπε, την προβληματίζει περισσότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο ένας άνθρωπος που δεν τη γνωρίζει μπορεί να αισθανθεί τόσο έντονο μίσος απέναντί της, απλώς και μόνο επειδή μοιράζεται εικόνες από τη ζωή της.

Η ίδια αναρωτιέται πώς μπορεί κάποιος να θεωρεί προκλητικό κάτι τόσο καθημερινό, όπως μια φωτογραφία από τις διακοπές, και να φτάνει στο σημείο να φαντάζεται ότι ένας άλλος άνθρωπος πρέπει να υποστεί ξανά μια τόσο βίαιη επίθεση.

«Αν αυτός μπορεί και βγάζει όλο αυτό το μίσος απέναντι σε μένα, που δεν με ξέρει, αλλά ο λόγος που με γνωρίζει είναι ότι είμαι θύμα μιας επίθεσης, φαντάσου πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι προς τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για την Ιωάννα, το περιστατικό δεν αφορά μόνο ένα προσβλητικό μήνυμα στα social media, αλλά αναδεικνύει και το πόσο εύκολα μπορεί να εκφραστεί διαδικτυακά ένα ακραίο μίσος απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν έχει προκαλέσει προσωπικά τον αποστολέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

Eurobank: Άνοιγμα νέου τραπεζικού λογαριασμού εύκολα, γρήγορα και απλά

Αποταμιευτικός ή τρεχούμενος λογαριασμός μέσω της εφαρμογής Eurobank Cyprus...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 30: Μια νύχτα, μια ιστορία, ένας σκοπός – 30 Σεπτεμβρίου στην Τάφρο Νταβίλα

Ελεύθερη είσοδος με εισφορά €3 υπέρ του Κυπριακού Ερυθρού...

«THE ROTATION» – Η PARKSIDE γιορτάζει το επόμενο μεγαλειώδες επίτευγμα της και ένα νέο Guinness World Record

Με αφορμή την 30η επέτειό της, η PARKSIDE ολοκλήρωσε...

Το City of Dreams Mediterranean μοίρασε περισσότερα από €15,5 εκατομμύρια σε τζάκποτ τον Ιούλιο

Συνολικά €15.691.748 σε τζάκποτ μοίρασε τον Ιούλιο το City...

Από τη Gen X στη Gen Z: Όταν η εμπειρία συναντά τη νέα εποχή

Το μέλλον της εργασίας ανήκει στους οργανισμούς που αξιοποιούν...

Topics

Eurobank: Άνοιγμα νέου τραπεζικού λογαριασμού εύκολα, γρήγορα και απλά

Αποταμιευτικός ή τρεχούμενος λογαριασμός μέσω της εφαρμογής Eurobank Cyprus...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 30: Μια νύχτα, μια ιστορία, ένας σκοπός – 30 Σεπτεμβρίου στην Τάφρο Νταβίλα

Ελεύθερη είσοδος με εισφορά €3 υπέρ του Κυπριακού Ερυθρού...

Από τη Gen X στη Gen Z: Όταν η εμπειρία συναντά τη νέα εποχή

Το μέλλον της εργασίας ανήκει στους οργανισμούς που αξιοποιούν...

Εurobank: Κορυφαία τράπεζα για ιδιώτες και επιχειρηματικούς πελάτες

Οι διακρίσεις ως Καλύτερη Τράπεζα στην Κύπρο το 2026...

Related Articles

Popular Categories