21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSCONSTANTINOS: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

CONSTANTINOS: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

-

Όταν ο Κύπριος σχεδιαστής κοσμημάτων Κωνσταντίνος Κυριάκου, επιλέχθηκε από τον Διεθνή Οίκο Yves Saint Laurent για να δημιουργήσει τα κοσμήματα της σειράς ρούχων του Οίκου «αλλαγής της Χιλιετίας», είχε ήδη υπογράψει και προδιαγράψει την εγγυημένη πορεία της επιτυχίας του.

Μια πορεία η οποία στο πέρασμα των χρόνων περιλαμβάνει εκθέσεις με τα κοσμήματα του στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό καλλιτεχνικό πεδίο στην Ελβετία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο, Ολλανδία, Γερμανία, Χονγκ Κογκ, Αμερική, Βρετανία και Dubai, με ονόματα, μεταξύ άλλων, των Dolce&Gabbana, Jean Paul GaulLer, Romeo Gigli και Alessandro Dell’ Acqua.

«Το κάθε κομμάτι του σχεδιαστή, αποτελεί ένα Master Piece, το οποίο δεν αντιγράφεται, δεν υπάρχει και δεν δημιουργείται δεύτερο».

Αφήνοντας, την σφραγίδα του με διακρίσεις σε όλους τους χώρους, και έχοντας δημιουργήσει εξειδικευμένα και μοναδικά designs για μεγάλους συνδέσμους, οργανισμούς και brands, εντός και εκτός Κύπρου, ο Κωνσταντίνος Κυριάκου έχει κρατήσει το επίπεδο και την ποιότητα της δουλειάς του, περιορίζοντας τα τελευταία χρόνια το εμπορικό χαρακτηριστικό στη δουλειά του, σχεδιάζοντας μόνο εξατομικευμένα στο, και για το, πελατολόγιο του.

Το κάθε κομμάτι του σχεδιαστή, αποτελεί ένα Master Piece, το οποίο δεν αντιγράφεται, δεν υπάρχει και δεν δημιουργείται δεύτερο. Κάθε δημιουργία του Κωνσταντίνου Κυριάκου, αποτελεί μία αμφίδρομη εσωτερική αναζήτηση η οποία πραγματοποιείται μέσω του πελάτη, της ιστορίας του και της προσωπικότητας του, τα οποία αποτυπώνονται στο τελικό κόσμημα, το οποίο γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι του σώματος των πελατών, με μία αντιπροσωπευτική δυναμική ενέργειας.

«Κάθε δημιουργία του Κωνσταντίνου Κυριάκου, αποτελεί μία αμφίδρομη εσωτερική αναζήτηση η οποία πραγματοποιείται μέσω του πελάτη, της ιστορίας του και της προσωπικότητας του»

Όλες οι δημιουργίες του Κωνσταντίνου Κυριάκου, εκτιμούνται από Διεθνής Οίκους εκτίμησης κοσμημάτων για την σχεδιαστική και ποιοτική τους αξία πριν πωληθούν και παραδοθούν στον πελάτη, μαζί με τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να ασφαλιστούν, ακόμα μία απόδειξη της μοναδικότητας του κάθε κομματιού του καλλιτέχνη. Η αναγκαιότητα η οποία προέκυψε από τη συνεχή και επίμονη ζήτηση του αγοραστικού κοινού για δημιουργία των κομματιών του καλλιτέχνη σε μία πιο ανοιχτή αγορά, αλλά και η συνεχής προσωπική του αναζήτηση για ολοκλήρωση κύκλων, κλείσιμο κεφαλαίων και άνοιγμα νέων δρόμων για την καλλιτεχνική και ατομική του ανάπτυξη, αποτέλεσαν τα κίνητρα για τη δημιουργία των δύο Brands του με το όνομα CΩNSTANTINOS και Pure.

To Label CΩNSTANTINOS δημιουργήθηκε περικλείοντας σε αυτό την πιο εκκεντρική, πιο μοναδική και πιο δυνατή και δυναμική ενέργεια του χτισίματος μιας σχεδιαστικής αυτοκρατορίας και σε αυτό περιλαμβάνονται όλα τα κοσμήματα τα οποία σχεδιάζονται για κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά ως Master Pieces.

Το Brand PURE είναι η contemporary δεύτερη γραμμή η οποία είναι πιο εμπορική και ανοιχτή στο ευρύτερο κοινό, καλύπτοντας ένα μεγαλύτερο φάσμα.  Κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς του Κωνσταντίνου, είναι η χρήση των καθαρών, αυθεντικών μετάλλων και υλικών σε pure Gold, pure Silver, Oxidized Sterling silver, 18ct Gold, διαμάντια και πολύτιμες πέτρες, όπως επίσης και η εντυπωσιακή τεχνική του να δημιουργεί χωρίς να υπάρχει καμία ένωση και κόλληση του μετάλλου.

«Φέτος, μπαίνει, δυναμικά και συνεχίζει το δρόμο του στην Κύπρο και στο εξωτερικό με νέες συνεργασίες με μεγάλους Οίκους».

Στο ενεργητικό του, καταγράφει μία ιστορία που μέχρι σήμερα τον έχει αποδείξει ως μοναδικό, μπαίνει από φέτος δυναμικά και συνεχίζει το δρόμο του στην Κύπρο και στο εξωτερικό με νέες συνεργασίες με μεγάλους Οίκους. Γνωρίζοντας, τον σχεδιαστή, κάποιος μπορεί να νοιώσει την αποστασιοποίηση του από κάθε κοινό, κάθε αντίγραφο και οτιδήποτε δεν έχει τη σφραγίδα του αυθεντικού, είτε αυτό αφορά σε υλικά, είτε σε τάσεις, αλλά τολμηρά και όταν αυτό αφορά και σε άτομα και συνεργασίες.

Η τοποθέτηση του σε ένα από τα πιο ψηλά καλλιτεχνικά βάθρα, έχει ωριμάσει τον εσωτερικό του κόσμο μέσω του οποίου δοκιμάζει καθημερινά τα όρια του ψυχικού, ενεργειακού, υλικού και πραγματικού του κόσμου. Με απόλυτο σεβασμό στο ενδιαφερόμενο ή και σε κάθε κοινό, δεν τον απασχολεί εύκολα η κατανόηση της δουλειάς του από όλους παρά μόνο σε αυτούς που αυτή λειτουργεί ως καταλυτικός καθρέφτης της δικής τους εικόνας, θεωρώντας παράλληλα σημαντική την ιστορία της στιγμής και της ψυχικής του κατάστασης, τα βιώματα και τα συναισθήματα του, κατά τη δημιουργία και ολοκλήρωση ενός κοσμήματος του. Σημαντικά δεδομένα της έμπνευσης του σχεδιαστή είναι τα προσωπικά του κεφάλαια και η σημαντική ύπαρξη της κόρης του στη ζωή του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...