21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSMAΡΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: TO MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ

MAΡΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: TO MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ

-

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους έστειλε εκ νέου η Μαρία Θρασυβούλου, η μητέρα του 7χρονου Παναγιώτη. Τόσο ο μικρός όσο και η μητέρα του, ευελπιστούν ότι σύντομα θα επιστρέψουν στην Κύπρο μετά τη περιπέτεια υγείας του μικρού Παναγιώτη.

Σε ανάρτησή της, η Μαρία Θρασυβούλου στέλνει τις ευχαριστίες της, προς όλους όσοι βοήθησαν με το έρανο ο οποίος ολοκληρώνεται αργά απόψε το βράδι.

Η Μαρία με τα τέσσερα παιδιά της

«Αγαπητοί μου φίλοι. Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και στήριξης που λαμβάνω καθημερινά. Ο έρανος του Αγκαλιάζω με αγάπη ολοκληρώνεται αργά σήμερα το βράδυ και αύριο θα ξέρουμε το ποσόν που απλόχερα βάλατε όλοι εσείς για τις ανάγκες του δωματίου και των προβλημάτων που υπάρχουν στο σπίτι. Την όλη διαδικασία έχει αναλάβει αποκλειστικά η κα Αντωνία μαζί με την Ομάδα της και τους συνεργάτες της μαζί με την Σολομονή εθελοντικά και οι δύο.  Τα χρήματα του «Αγκαλιάζω» θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες στο σπίτι μέχρι και το τελευταίο σεντ σε πράγματα που δεν μπόρεσαν να καλύψουν οι εθελοντές και είναι αρκετά. Οποιοσδήποτε θα ήθελε να προσφέρει περισσότερο να επικοινωνήσει μαζί μου!! Η οικογένεια μου σας ευχαριστεί για όλα τα καλά που μας προσφέρατε σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να έρθω πίσω στα μωρά μου και να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε σε όλα όσα θα μας έρθουν».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...