21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΘΕΑΤΕΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΘΕΑΤΕΣ

-

Μετά από όλο αυτό το διάστημα, λόγω του κορονοϊου η Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη επιστρέφει για δέκα παραστάσεις με το μιούζικαλ «Έχω ένα μυστικό –Νικολάκης». Ο θίασος υπόσχεται ότι θα προσφέρει μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους στην οποία μέσα από το έργο θα πάρουν τα κατάλληλα μηνύματα οι θεατές, και θα γελάσουν με την ψυχή τους.

Οι μεγάλοι θα αναπολήσουν και θα θυμηθούν τα όμορφα σχολικά τους χρόνια στο δημοτικό και τα χρόνια της αθωότητας…τραγουδώντας όλοι μαζί…έχω ένα μυστικό. Η σκηνοθεσία του έργου είναι του Δώρου Κυριακίδη, οι χορογραφίες Αντώνη Σαράλη και οι μουσικές διασκευές του Λεόντιου Γεωργίου. Στο έργο πρωταγωνιστούν οι  Κώστας Σχοινιού ( Νικολάκης) , Πέτρος Φιλίππου , Βαγγέλης Ιωάννου , Στέλιος Στυλιανού , Ερμιόνη Κωμοδρόμου , Καλλισθένη Παπαδούρη , Αναστασία Αναξαγόρου και ο Δώρος Κυριακίδης .

Δύο παραστάσεις θα ανεβούν στο θέατρο Ανεμώνα στην Λευκωσία, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωϊ. Στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας το Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα. Επίσης, διπλές παραστάσεις θα δοθούν τα Σάββατα 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου στις 3.μ.μ και 5 το απόγευμα στο Θέατρο ΕΝΑΦ (Αγία Φύλα) στην Λεμεσό, και την Κυριακή 7 Μαρτίου σε δύο παραστάσεις στις 11 το πρωί και 4 το απόγευμα στο Μαρκίδειο Θέατρο στην Πάφο.  Για τις παραστάσεις απαραίτητη είναι η κράτηση στο τηλέφωνο 99055537. Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...