ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Μια ξεχωριστή αμερικανική πρόκληση από την Jeep

To Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου, η καλοκαιρινή ποδοσφαιρική διοργάνωση που συγκεντρώνει τα βλέμματα εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον κόσμο, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για τις εταιρείες να συνδεθούν με το κοινό μέσα από ευρηματικές καμπάνιες.

Η Jeep αποφάσισε να το κάνει με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο και απόλυτα αμερικανικό τρόπο, ανακοινώνοντας μια προωθητική ενέργεια που συνδυάζει το χιούμορ και την αγάπη για την περιπέτεια. Στο πλαίσιο της καμπάνιας «All in on America», η Jeep υπόσχεται ότι αν η εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών κατακτήσει την κορυφή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του καλοκαιριού, οι πρώτοι 100 Αμερικανοί πολίτες που φέρουν νόμιμα το όνομα George Washington και θα εγγραφούν στη σχετική πλατφόρμα, θα αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Jeep Wrangler.

Η ιδέα βασίζεται φυσικά στο όνομα του πρώτου προέδρου των ΗΠΑ. Με αυτόν τον τρόπο, η μάρκα συνδέει την εθνική υπερηφάνεια με μια σύγχρονη γιορτή του αθλητισμού, δημιουργώντας μια καμπάνια που δύσκολα περνά απαρατήρητη. Κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής εκστρατείας είναι η γνωστή κωμικός Iliza Shlesinger. Για τις ανάγκες της καμπάνιας, εγκαταλείπει συμβολικά τον ρόλο της «Chief Family Officer» και αναλαμβάνει καθήκοντα «Chief Soccer Officer». Στο τηλεοπτικό σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων εμφανίζεται μπροστά από ένα πορτρέτο του George Washington να οδηγεί ένα Jeep Wrangler, απευθύνοντας ένα χιουμοριστικό αλλά και ενθουσιώδες κάλεσμα προς τους Αμερικανούς φιλάθλους.

Η πρωτοβουλία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το διαφημιστικό πρακτορείο Highdive και έχει στόχο να ενισχύσει τη σύνδεση της μάρκας με τις αξίες της ελευθερίας, της περιπέτειας και της αμερικανικής κληρονομιάς. Παράλληλα, αξιοποιεί τη διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα του ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με σχεδόν 85 χρόνια ιστορίας, η Jeep συνεχίζει να αναζητά δημιουργικούς τρόπους επικοινωνίας με το κοινό της. Η συγκεκριμένη καμπάνια αποδεικνύει ότι η μάρκα δεν φοβάται να συνδυάσει το χιούμορ με τον πατριωτισμό, προσφέροντας στους φίλους της έναν ακόμη λόγο να υποστηρίξουν την εθνική τους ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Hot this week

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Κάθε χρόνο τα ίδια – Κλιματιστικά στο 50%-60% και λυόμενες που έγιναν μόνιμες

Με τα γνωστά προβλήματα και τις ίδιες εκκρεμότητες ανοίγουν...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Συστάσεις προς τους κυνηγούς με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου

Με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, σήμερα Κυριακή 23...

ΚΑΙΡΟΣ: Σκαρφαλώνει στους 39°C η θερμοκρασία – Πότε και πού έρχονται βροχές

Καλοκαιρινό θα παραμείνει σήμερα το σκηνικό του καιρού στην...

ΛΙΖΑ ΣΝΑΪΝΤΕΡ: Τα εντυπωσιακά άλματα της αθλήτριας του parkour – Το «επικίνδυνο» άθλημα που κερδίζει έδαφος και στην Κύπρο-(Βίντεο)

Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές. Άλματα, περιστροφές, σκαρφάλωμα σε τοίχους...

Topics

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Συστάσεις προς τους κυνηγούς με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου

Με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, σήμερα Κυριακή 23...

ΚΑΙΡΟΣ: Σκαρφαλώνει στους 39°C η θερμοκρασία – Πότε και πού έρχονται βροχές

Καλοκαιρινό θα παραμείνει σήμερα το σκηνικό του καιρού στην...

ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι 17.000 κυνηγοί πριν βγουν στην ύπαιθρο

Μεγάλη είναι η προσοχή που απαιτείται από τους περίπου...

4ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: Τη Δευτέρα η νεκροτομή – Στο μικροσκόπιο τα αίτια του θανάτου του-(Βίντεο)

Στη νεκροτομή στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον για την υπόθεση...

Related Articles

Popular Categories