ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ: Τρεις μητέρες καταθέτουν τη δική τους αλήθεια στη «Φωνή της Μητέρας»

Τρεις γυναίκες που βίωσαν την απώλεια των παιδιών τους θα μοιραστούν τις προσωπικές τους μαρτυρίες για τη μνήμη, την αδικία αλλά και την ειρήνη. Οι Ανδριάνα Νικολάου, Μαρία Καρυστιανού και Χαρίτα Μάντολες γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει να χάνεις το παιδί σου, αλλά και τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί — να σταθείς όρθια, να συνεχίσεις να ζεις και να διεκδικείς δικαιοσύνη για τον θάνατό τους.

Η πρωτοβουλία «Η Φωνή της Μητέρας» πραγματοποιεί την εναρκτήρια εκδήλωσή της σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου στις 16:00, στη Δημοσιογραφική Εστία Κύπρου, φέρνοντας κοντά γυναίκες από διαφορετικά μέρη του κόσμου για έναν διάλογο γύρω από τη μνήμη, τη φροντίδα και την ειρήνη.

Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει η δημοσιογράφος Μαρία Ιωάννου.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να αναδείξει τη δύναμη της μητρικής φωνής ως παράγοντα ενότητας και κατανόησης, προωθώντας αξίες όπως η προστασία της ζωής, η διατήρηση της μνήμης, η οικοδόμηση εμπιστοσύνης και η ειρηνική συνύπαρξη μέσα από τον διάλογο. Το παρών τους στην εκδήλωση θα είναι και μητέρες από χώρες όπως η Ρωσία, η Ουκρανία και η Σιέρα Λεόνε, προσδίδοντας διεθνή διάσταση στη συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Οι πιο γνωστές περιπτώσεις στην Κύπρο-Το θέμα επιστρέφει στην επικαιρότητα

Τη δήλωση αποποίησης της σύνταξης που λαμβάνει από την...

SIGHTCITY 2026: Έξυπνα γυαλιά, καινοτομίες και λύσεις για την οπτική αναπηρία – Αποκλειστικό ρεπορτάζ OLOI MEDIA

Λύσεις που μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά την καθημερινότητα χιλιάδων...

Topics

SIGHTCITY 2026: Έξυπνα γυαλιά, καινοτομίες και λύσεις για την οπτική αναπηρία – Αποκλειστικό ρεπορτάζ OLOI MEDIA

Λύσεις που μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά την καθημερινότητα χιλιάδων...

ΠΕΤΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥ: «Δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν-Ζητώ συγγνώμη δημόσια…»-(Βίντεο)

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια...

Related Articles

Popular Categories