ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινητοποίηση πυροσβεστικών οχημάτων λόγω άσκησης

Άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας θα πραγματοποιήσει σήμερα, Παρασκευή 6 Μαρτίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου στη Λεμεσό, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της για ενίσχυση της ετοιμότητας των μελών της.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 10:00 και 11:00 θα διεξαχθεί άσκηση με θέμα «Πυρόσβεση και Διάσωση από πολυώροφο κτήριο», με τη συμμετοχή Πυροσβεστικών Σταθμών της επαρχίας Λεμεσού. Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο «Limassol Del Mar», στη Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου Α΄, στην περιοχή Γερμασόγειας. Στο πλαίσιο της άσκησης θα υπάρξει κινητοποίηση πυροσβεστικών οχημάτων στην περιοχή, γεγονός που ενδέχεται να γίνει αντιληπτό από πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διευκρινίζει ότι πρόκειται για προγραμματισμένη εκπαιδευτική άσκηση και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ: «Σήμερα, ο ουρανός σας θα γίνει κόκκινος» – Τι έγραφαν τα email σε Ρώμη και Σόφια

Με την υπογραφή «οι μαχητές του Ανδρικού Κράτους» έφτασαν...

Alpha Bank: Νέα ταυτότητα για μια Τράπεζα που έχει ήδη αλλάξει

Με το «νέο Μαζί», η Alpha Bank ενώνει τις...

Lidl Κύπρου & JA Κύπρου: Εκπαιδεύοντας τους μέντορες της βιώσιμης επιχειρηματικότητας για τον 6ο κύκλο του «mind REset»

Ολοκληρώθηκε στη Lidl Food Academy η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών...

Topics

Related Articles

Popular Categories