Σε νέα, στοχευμένη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών, η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) πραγματοποίησε έρευνες σε 13 οχήματα, 10 οικίες και ένα υποστατικό στην επαρχία Λεμεσού, με αποτέλεσμα να κατασχεθούν 965 γραμμάρια κοκαΐνης και 216 γραμμάρια κάνναβης.
Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα, με πιο σημαντικούς έναν 31χρονο και μια 29χρονη, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα για υπόθεση 7 κιλών κάνναβης. Μαζί τους, άλλοι δύο νεαροί, 21 και 30 ετών, βρέθηκαν με μικρές ποσότητες κάνναβης.

Η ΥΚΑΝ ξεκαθαρίζει ότι οι επιχειρήσεις αυτές δεν περιορίζονται στους μικροδιακινητές, αλλά στοχεύουν και οργανωμένα κυκλώματα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα μηδενικής ανοχής. Οι έρευνες συνεχίζονται από το Κλιμάκιο Λεμεσού, ενώ οι αρχές διαβεβαιώνουν ότι θα παραμείνουν σε επιφυλακή για κάθε παράνομη δραστηριότητα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


