Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026
5.3 C
Cyprus

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ: KAKOΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ (βίντεο)

Το χειροκρότημα του κοινού είναι αυτό που θέλει ο Γρηγόρης Βαλτινός και όχι τις διαδικτυακές προβολές, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο κακοποιείται η τέχνη του θεάτρου. Πιστεύει ότι μέσα στις θεατρικές αίθουσες ο κόσμος έχει μια ομαδικότητα «Ο θεατής αισθάνεται στη θεατρική αίθουσα μία ομαδικότητα, μία συντροφικότητα, μία επικοινωνία. Αυτό είναι το χειροκρότημα. Γίνεται μία τεράστια έκπτωση. Δεν θα παθαίναμε τίποτα να μέναμε και 5 μήνες χωρίς θέατρο διότι ο κόσμος θα επέστρεφε με μεγαλύτερη λαχτάρα. Επιλέγω αυτό, λοιπόν, από το να κακοποιήσω την τέχνη μου».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» για το θέατρο, την τηλεόραση αλλά και την οικογένεια του. Ο ίδιος είναι προσγειωμένος και πατά γερά στην γη παρόλο τις επιτυχίες και τις συνεργασίες που είχε στην ζωή του, τόσο στο χώρο του θεάτρου όσο και της τηλεόρασης. Όταν ήταν σε νεαρή ηλικία συνεργάστηκε με μύθους της θεατρικής σκηνής όπως η Μελίνα Μερκούρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη αλλά και τη Ζωή Λάσκαρη «Δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα. Αντιμετωπίζω όλα τα πράγματα με μία ταπεινότητα. Αντί να πάρω αέρα, τρόμαξα».

«Αντιμετωπίζω όλα τα πράγματα με μία ταπεινότητα»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρει πώς ξεκίνησε τη καριέρα του «Όταν ξεκίνησα δεν είχα αυτοκίνητο,  τότε έπαιρνα το βασικό μισθό που ήταν 15.000 χιλιάρες δραχμές. Μόλις, λοιπόν είχα αυτό το καλό ξεκίνημα μου την «πέσανε» διάφορες παραστάσεις δεύτερης κατηγορίας, αλλά και βιντεοταινίες. Τότε, λοιπόν, μου δώσανε 2.000.000 δραχμές για να κάνω βιντεοταινία με τα οποία θα μπορούσα να αγοράσω πέντε αυτοκίνητα αλλά και να αγοράσω και διαμέρισμα. Δεν τα πήρα…και όλοι μου λέγανε ότι είμαι χαζός…. Έλεγα πάντοτε ότι θα τα πάρω αργότερα…Δεν πειράζει…»

Το αργότερα ήρθε όπως διευκρινίζει ο Γρηγόρης Βαλτινός μέσω της τηλεόρασης που την εκτιμάει αφάνταστα, γι’ αυτό άλλωστε είναι «γκρινιάρης» μαζί της. «Έκανα δουλειές για οικονομικούς λόγους. Η τηλεόραση πάντα βοηθάει».

«Στα παιδιά των γνωστών ηθοποιών ο ανταγωνισμός είναι κυρίως με τους γονείς»

Μιλώντας για τη προσωπική του ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός διευκρινίζει ότι ο ένας του γιος ακολουθεί τα χνάρια του στην υποκριτική, αυτό δεν τον ευχαριστεί όμως ιδιαίτερα γιατί υπάρχει σύγκριση.  «Δεν ήθελα γιατί είναι μία πάρα πολύ δύσκολη δουλειά, απαιτεί θυσίες. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Και στα παιδιά των γνωστών ηθοποιών ο ανταγωνισμός είναι κυρίως με τους γονείς». Όσον αφορά την σύζυγό του «Η σύζυγός μου είχε μια αίσθηση ηθικής, δικαίου, χιούμορ και υπομονή». Ο ίδιος αναφέρει σε σχετική ερώτηση ότι «δεν ήταν δύσκολο να είναι σύζυγός του Γρηγόρη Βαλτινού. Γιατί κι εγώ ήμουν πάντα κοντά τους, πάντα εδώ».

https://streamable.com/t9ainp

Hot this week

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Ο άνεμος δεν άφησε τίποτα στη θέση του – Δέντρα κάτω, θερμοκήπια…και πατάτα στο δρόμο-(Φώτο-Βίντεο)

Εκτεταμένα προβλήματα σε αρκετές περιοχές της Κύπρου προκάλεσε η...

ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Τα ονόματα των 56 υποψηφίων που διεκδικούν θέση στη Βουλή – Συμμετείχαν 16.080 πολίτες

Δεκαέξι χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν στη διαδικασία ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε...

ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: Κυβερνοεπιθέσεις πλήττουν ιστοσελίδες στην Κύπρο

Κύμα κυβερνοεπιθέσεων δέχονται τις τελευταίες ημέρες ιστοσελίδες στην Κύπρο,...

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πτώση δέντρου προκαλεί ζημιές σε όχημα- (Βίντεο)

Δέντρο σε χώρο στάθμευσης αποκόπηκε ξαφνικά, καταπλακώνοντας αυτοκίνητο που...

Topics

ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Τα ονόματα των 56 υποψηφίων που διεκδικούν θέση στη Βουλή – Συμμετείχαν 16.080 πολίτες

Δεκαέξι χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν στη διαδικασία ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε...

ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: Κυβερνοεπιθέσεις πλήττουν ιστοσελίδες στην Κύπρο

Κύμα κυβερνοεπιθέσεων δέχονται τις τελευταίες ημέρες ιστοσελίδες στην Κύπρο,...

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πτώση δέντρου προκαλεί ζημιές σε όχημα- (Βίντεο)

Δέντρο σε χώρο στάθμευσης αποκόπηκε ξαφνικά, καταπλακώνοντας αυτοκίνητο που...

ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα – Απαγορεύεται η κυκλοφορία

Κλειστός παραμένει προσωρινά ο δρόμος Δεκέλειας – Ορμήδειας, έπειτα...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ: Θετικοί σε ναρκωτικά και αλκοόλ οδηγοί στους νυχτερινούς ελέγχους

Ανησυχητικά παραμένουν τα περιστατικά οδηγών που εντοπίζονται να οδηγούν...

Related Articles

Popular Categories