ΠΑΣΥΚΑΦ: Η εκστρατεία «Σημαίνει πολλά» για τη στήριξη ατόμων με εμπειρία καρκίνου – Στόχος 550.000 ευρώ

Με αισιόδοξες προοπτικές ξεκίνησε η φετινή εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ με σύνθημα «Σημαίνει πολλά», η οποία έχει ως στόχο τη συγκέντρωση 550.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θεωρείται απαραίτητο για τη συνέχιση, αναβάθμιση και εξέλιξη των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του Συνδέσμου.

Όπως επισημαίνει ο ΠΑΣΥΚΑΦ, ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί αν ο καθένας προσφέρει μόλις 2 ευρώ.Η επίσημη έναρξη της εκστρατείας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2025, στο πλαίσιο του Παιδικού Πανηγυριού στο Πάρκο Ακρόπολης. Την εκδήλωση τελετής έναρξης πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Συνδέσμου, Δρ. Άννα Αχιλλεούδη, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, στελεχών, συνεργατών και πλήθους κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων.Ο έρανος θα διαρκέσει για ολόκληρο τον Οκτώβριο. Ο ΠΑΣΥΚΑΦ, με παρουσία τεσσάρων δεκαετιών, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στήριξης σε άτομα με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειές τους. Μόνο το 2024, ο Σύνδεσμος ανταποκρίθηκε στις ανάγκες 8.599 ατόμων, πραγματοποιώντας 38.826 συναντήσεις σε παγκύπρια βάση. Η εκστρατεία «Σημαίνει πολλά» καλεί όλους τους πολίτες να συμβάλουν, αποδεικνύοντας πως ακόμη και η πιο μικρή προσφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γιατί το να προσφέρουμε… σημαίνει πολλά.

Οι πολίτες μπορούν να ενισχύσουν την εκστρατεία: ηλεκτρονικά στο http://www.pasykaf.org με εισφορές στα γραφεία του Συνδέσμου, μέσω SMS στο 7060 (κωδικός PASYKAF 5, 3 ή 1) καθώς και
ηλεκτρονικά στο http://www.pasykaf.org. Ο έρανος θα διεξάγεται για όλο το μήνα Οκτώβριο. Επιπλέον, από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου θα
πραγματοποιηθεί και οδικός έρανος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ για το ηλεκτρικό Volvo EX30

Το Volvo EX30 συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη...

ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ: Βγαίνει τελικά ο μήνας στην Κύπρο;-Οι τιμές μέσα από τα μάτια μιας φοιτήτριας

Μέσα από τα μάτια μιας φοιτήτριας, η καθημερινότητα γίνεται...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ: Στην τελική ευθεία η μεγάλη αναμέτρηση προσφοράς ζωής

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του «Πρωταθλήματος Αίματος»,...

Topics

ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ για το ηλεκτρικό Volvo EX30

Το Volvo EX30 συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ: Στην τελική ευθεία η μεγάλη αναμέτρηση προσφοράς ζωής

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του «Πρωταθλήματος Αίματος»,...

ΤΟ «ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙ»: Κατέκτησε το Cyprus Trust Award χάρη στις κριτικές του κόσμου

Μια σημαντική διάκριση προστέθηκε στο ενεργητικό του «Τσιπουράκι Μεζεδάκι»,...

WOLT ΚΑΙ BETONALFA. Δύο νέες στρατηγικές συνεργασίες για την DeLeMa McCann

Η DeLeMa McCann συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της...

EUROBANK: «Κάνε level up και ξεκίνα τα όνειρά σου»

Δάνειο Σπουδών Μόρφωση για περισσότερη άνεση, οικονομική ανεξαρτησία και...

Related Articles

Popular Categories