22 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ

-

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα 8 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος γνωστός έως «Ντάνος». Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης Suvivor έφτασε σε μια ηλικία που πιστεύει ότι η ζωή του απέδειξε ότι είναι μια συνεχής πρόκληση.

Άλλωστε, ο ίδιος μετά τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Μέσα την συμμετοχή του στον πέμπτο κύκλο του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης έγινε ιδιαίτερα ευρύ γνωστός, πρωταγωνίστησε στη σειρά του Αλφα «Το Τατουάζ», συμμετείχε σε κινηματογραφική ταινία του Μάρκου Σεφερλή αλλά και σε διαφημίσεις ενώ έκανε και ομιλίες με το θέμα το motivation.Παράλληλα, το Φεβρουάριο του 2019 κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό του βιβλίο με τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου η οποία είναι Κύπρια, από την Εκδοτική Αθηνών.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι Πρεσβευτής Φιλανθρωπίας στη μη κυβερνητική οργάνωση “ΕΛΠΙΔΑ” για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία η οποία εδρεύει στην Λευκωσία, ενώ εδώ και χρόνια είναι επίσημος καλεσμένος της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Κολυμπάμε με τους Ο.Υ.Κ για τους δικούς μας μικρούς ήρωες», μια πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά. Πρόσφατα ο ίδιος κολύμπησε από την θάλασσα της Βουλιαγμένης ταυτόχρονα μαζί με τους Ο.Υ.Κ. και τον Λουκά Φουρλά.

Σε σημερινή του ανάρτησή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναπολεί τα χρόνια της ζωής του στέλνοντας το δικό του αισιόδοξο μήνυμα δημοσιεύοντας παράλληλα και μια φωτογραφία από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«39 χρόνια μετά για μένα,και υποψιάζομαι,για τον καθένα,η ζωή αποδεικνύεται μια συνεχής πρόκληση,όπου η ταυτότητα του ανθρώπου σπάζει και ξαναχτίζεται,χαλάει και ξαναφτιάχνεται.Είμαστε ταυτόχρονα το δημιούργημα και τα ερείπια της διαδικασίας αυτής.Πιθανόν να είναι ευτύχημα.Αλλιώς,τι αξία θα είχε η ζωή αν αυτό που γίναμε με το που αγγίξαμε την ενηλικίωση,είναι το τελικό αποτέλεσμα,σε ένα δρόμο πολύ πιο μακρύ από τα δεκαοκτώ μας χρόνια; Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ύπαρξη σας και την «σχέση» μας»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: