23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΛΥΦΑΔΑ: 14χρονη μαθήτρια εμφανίζεται με όπλο στα κοινωνικά δίκτυα – Είναι η...

ΓΛΥΦΑΔΑ: 14χρονη μαθήτρια εμφανίζεται με όπλο στα κοινωνικά δίκτυα – Είναι η μαθήτρια που εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό συνομήλικης της-(Φώτο)

-

Μια 14χρονη μαθήτρια, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό συνομήλικης της στη Γλυφάδα, εμφανίζεται σε φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα να κρατάει όπλο.

Η φωτογραφία έχει προκαλέσει ανησυχία και διερευνάται από τις αρχές, που εξετάζουν εάν το όπλο είναι αληθινό ή ψεύτικο. Το περιστατικό έχει ενταχθεί στη δικογραφία της υπόθεσης, που βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με το MEGA, η αστυνομία εξετάζει μια φωτογραφία που δείχνει ένα από τα εμπλεκόμενα κορίτσια στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού 14χρονης στη Γλυφάδα, να κρατάει όπλο μέσα σε σχολική αίθουσα, φορώντας κουκούλα.

Η εν λόγω φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (02.10.24) από το MEGA, φέρεται να ανέβηκε από την ίδια την 14χρονη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το περιστατικό έχει σοκάρει την κοινή γνώμη και εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την κατάσταση βίας στα σχολεία και τη χρήση όπλων από ανήλικους. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για το περιστατικό

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...