26.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΥΚΑΡΙΔΟΥ: Ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων στη νέα σειρά του ΡΙΚ...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΥΚΑΡΙΔΟΥ: Ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων στη νέα σειρά του ΡΙΚ «Αλμύρα και Θυμάρι»-Περήφανος πατέρας ο Θεόδωρος Καυκαρίδης-(Βίντεο)

-

Η συμμετοχή της Δέσποινας Καυκαρίδου, εγγονής της ηθοποιού Δέσποινας Μπεμπεδέλη και κόρης του γνωστού αθλητικογράφου Θεόδωρου Καυκαρίδη, στη νέα σειρά του ΡΙΚ «Αλμύρα και Θυμάρι» αποτελεί μια αληθινή «οικογενειακή υπόθεση».

Η νεαρή Δέσποινα, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων, φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια της καλλιτεχνικής της οικογένειας. Το «μήλο» πράγματι δεν έπεσε μακριά από τη «μηλιά», καθώς η Δέσποινα διαθέτει τα καλλιτεχνικά γονίδια της γιαγιάς της, του παππού της και της θείας της.

Μάλιστα, η Δέσποινα Καυκαρίδου δεν θα περιοριστεί μόνο στο τραγούδι των τίτλων, αλλά θα δείξει και το υποκριτικό της ταλέντο, καθώς θα υποδυθεί έναν ρόλο στα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς “Αλμύρα και Θυμάρι”. Η συμμετοχή της στη σειρά επιβεβαιώνει το πολυδιάστατο ταλέντο της, συνδυάζοντας μουσική και υποκριτική, ακολουθώντας τη δυναμική καλλιτεχνική κληρονομιά της οικογένειάς της.

Ο περήφανος πατέρας, Θεόδωρος Καυκαρίδης, αθλητικογράφος του ΣΙΓΜΑ, μοιράστηκε με χαρά την είδηση της συμμετοχής της κόρης του στη σειρά, κάνοντάς την γνωστή στο κοινό μέσω των social media.

«Αντίπαλο» κανάλι το ΡΙΚ.. αλλά εδώ κάνουμε εξαίρεση και διαφημίζουμε. Γιατί υπάρχει οικογενειακή υπόθεση.. «Αλμύρα και θυμάρι» πρεμιέρα απόψε στις 9 με το Δεσποινάκι μας να συμμετέχει στα πρώτα επεισόδια και να ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων»

Η 18χρονη Δέσποινα, πέρα από τα ταλέντα της στην υποκριτική και το τραγούδι, έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στο κοινό. Πέρσι, βρέθηκε επί σκηνής μαζί με τη γιαγιά της στον Προεδρικό Μέγαρο, κατά τις εκδηλώσεις της 20ης Ιουλίου, επιδεικνύοντας το καλλιτεχνικό της χάρισμα.

Ο περήφανος πατέρας Θεόδωρος Καυκαρίδης μαζί με τις τρεις γυναίκες της ζωής του. Την Λιάνα, την Δέσποινα και την Μαρία.

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει στη σχολική μπάντα και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορα μπαράκια της Κύπρου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη φωνή της. Παρά το καλλιτεχνικό της υπόβαθρο, η Δέσποινα έχει αποφασίσει να ακολουθήσει έναν διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο, επιθυμώντας να σπουδάσει νομική, κάτι που οι γονείς της στηρίζουν απόλυτα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...