21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σύλληψη 23χρονου Ιταλού με 26 κιλά κάνναβης στο αεροδρόμιο Λάρνακας-(Φώτο)

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σύλληψη 23χρονου Ιταλού με 26 κιλά κάνναβης στο αεροδρόμιο Λάρνακας-(Φώτο)

-

Η σύλληψη του 23χρονου Ιταλού πολίτη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, με την κατοχή 26 κιλών και 610 γραμμαρίων κάνναβης, αποτελεί πράγματι μια σημαντική επιτυχία για την κυπριακή αστυνομία.

Η ποσότητα της κατασχεθείσας κάνναβης υποδηλώνει τη σοβαρότητα της υπόθεσης, ενώ η συνεργασία του Τμήματος Τελωνείων και της ΥΚΑΝ είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στο νησί.

Το γεγονός ότι είχε φτάσει μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από την Μπανγκόκ υπογραμμίζει την πιθανή ύπαρξη ευρύτερου δικτύου μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, δεδομένου ότι προ μηνών είχε καταγραφεί ανάλογη υπόθεση με δύο γυναίκες που μετέφεραν 41 κιλά κάνναβης.

Η συνεργασία του Τμήματος Τελωνείων με την ΥΚΑΝ (Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών) δείχνει τη σημασία της διασυνοριακής παρακολούθησης και αντιμετώπισης τέτοιων υποθέσεων. Η σύλληψη μπορεί να αποκαλύψει περαιτέρω διασυνδέσεις με διεθνή κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών, ενώ η κατασχεθείσα ποσότητα ενδέχεται να αποτελέσει κρίσιμο αποδεικτικό στοιχείο για την περαιτέρω έρευνα.

Συγκεκριμένα κατά τον ακτινοδιαγνωστικό και φυσικό έλεγχο της αποσκευής του επιβάτη από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων εντοπίστηκαν συνολικά 45 αεροστεγείς συσκευασίες με πράσινη ξηρή φυτική ύλη (κάνναβη) συνολικού βάρους 26Kg και 610gr. H υπό αναφορά ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε και ο επιβάτης συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...