16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΕΣΠΩ ΗΛΙΑ: Παντρεύτηκε η κόρη της Στάλω Ηλία- Μια λαμπερή τελετή με...

ΔΕΣΠΩ ΗΛΙΑ: Παντρεύτηκε η κόρη της Στάλω Ηλία- Μια λαμπερή τελετή με κομψότητα και στυλ-Το pre-wedding party στο Athens Riviera-(Φώτο-Βίντεο)

-

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε πριν λίγη ώρα η κόρη της Στάλως και του Άντρου Ηλία, Δέσπω μαζί με το σύντροφό της, Λευτέρη. Η γαμήλια τελετή τελέστηκε στο ξωκλήσι του Aγ. Διονυσίου στο Island Athens Riviera με θέα το απέραντο γαλάζιο  Την προηγούμενη νύχτα η οικογένεια με στενούς εκλεκτούς φίλους από την Κύπρο και το εξωτερικό διασκέδασε μέχρι τελικής πτώσης.

Ο γάμος χαρακτηρίστηκε από σικ και χαλαρή ατμόσφαιρα, και το σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας πρόσθεσε μια κομψή νότα στη συνολική εμπειρία. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ανήκει στα πιο elegant venues στην Ελλάδα για τους πιο chic γάμους. Το ζευγάρι διάλεξε το πανέμορφο τοπίο δημιουργώντας στους καλεσμένους τους ένα διαφορετικό από τους συνηθισμένους γάμους.

Το ζευγάρι με την κουμπάρα τους

Η κόρη της Στάλως Ηλία φόρεσε στο πάρτι που προηγήθηκε πριν το γάμο ένα άσπρο φόρεμα το οποίο δημιούργησε η ίδια αποκλειστικά για την μοναχοκόρη της.

Η Στάλω Ηλία με την Κάρλα Καλαϊτζιάν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αλλά και όσο ανάρτησαν οι καλεσμένοι στα social media το πάρτι σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία ενώ όλα ήταν άψογα διακοσμημένα και με άκρως επιμελημένα έχοντας μια σικ αλλά και ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στο γάμο ήταν ο  Μάριος Καρογιάν με την σύζυγο του Ροτίκα η Κάρλα Καλαϊτζιάν, η Μαρίτα Βασιλείου,  η Έλενα Αποστόλου, η Στέλλα Γεωργιάδου, η Κασσάνδρα Χρήστου, ο Δημήτρης Γαβαλάς και άλλοι επιφανείς φίλοι της οικογένειας.

 Να θυμίσουμε, ότι η κόρη της Στάλως και του Άντρου Ηλία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της όταν ήταν διακοπές τον Σεπτέμβριο του 2022 μέσα σε μια γόνδολα στη Βενετία.

Η Στάλω Ηλία, η Μαρίτα Βασιλείου και ο γιος της Στάλως, Biased Beast κατά κόσμο Christopher Ηλία

Ο Μάριος Καρογιάν με την σύζυγο του Ροτίκα

Η Μαρίτα Βασιλείου και η Κασσάνδρα Χρήστου

Η Στάλω Ηλία με την Έλενα Αποστόλου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: