26.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΖΙΖΕΛ Π: Η σοκαριστική κατάθεση και οι φρικτές αποκαλύψεις για την κακοποίηση...

ΖΙΖΕΛ Π: Η σοκαριστική κατάθεση και οι φρικτές αποκαλύψεις για την κακοποίηση από τον σύζυγό της

-

Στην πολύκροτη δίκη που διεξάγεται, η 72χρονη Ζιζέλ Π. κατέθεσε με συγκλονιστικό τρόπο για την εφιαλτική πραγματικότητα που υπήρξε θύμα επί δέκα χρόνια.

Η κατάθεσή της προσφέρει μια ανατριχιαστική εικόνα της φρικτής κακοποίησης που υπέστη από τον σύζυγό της, Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος, με πρωτοφανή σκληρότητα, την κρατούσε ναρκωμένη και οργάνωνε τη βία που υπήρξε θύμα της.

Η 72χρονη δήλωσε ότι «ο κόσμος μου κατέρρευσε» όταν έμαθε για την πραγματική έκταση των εγκλημάτων που υπήρξε θύμα.

Η Ζιζέλ περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς ο σύζυγός της συντόνιζε τους βιασμούς της, οι οποίοι περιλάμβαναν τη συμμετοχή περισσότερων από 50 ανδρών. Η σοκαριστική αποκάλυψη ότι οι βιασμοί καταγράφηκαν σε βίντεο από τον ίδιο τον Πελικό, προσθέτει μια τρομακτική διάσταση στην υπόθεση. Η δίκη, η οποία έχει προσελκύσει την προσοχή της κοινής γνώμης, περιλαμβάνει 51 από τους συνολικά 72 κατηγορούμενους. Οι ανακριτικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει την σοβαρότητα της κακοποίησης, με το θύμα να επαναλαμβάνει τη ζοφερή εμπειρία της και την ανάγκη για δημόσια δικαίωση.

Η Ζιζέλ, παρά την προχωρημένη ηλικία της, έχει επιλέξει να μιλήσει δημόσια, απαιτώντας να «γίνουν όλα δημόσια ώστε η ντροπή να αλλάξει στρατόπεδο». Η γενναιότητά της αναδεικνύει τη σημασία της δημόσιας καταγγελίας και της διεκδίκησης δικαιοσύνης για τέτοιες απάνθρωπες πράξεις. Εκτός από τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της καταθέσεώς της, οι αποκαλύψεις του βιβλίου της κόρης της, Καρολίν Νταριάν, προσφέρουν μια ακόμα πιο ανατριχιαστική εικόνα των γεγονότων.

Το βιβλίο «Και σταμάτησα να σε λέω πατέρα» περιγράφει τη φρικτή κατάσταση που προκάλεσε η «εκστρατεία κακοποίησης» του πατέρα της, αναδεικνύοντας τις προσωπικές και συναισθηματικές πληγές που υπήρξαν για τη Ζιζέλ και την οικογένειά της.

Η κόρη του φρικαλέου άνδρα, αποκαλύπτει πώς ο πατέρας της έντυνε τη μητέρα της με τρόπους που την υποτιμούσαν, και περιγράφει τις αηδιαστικές πρακτικές που χρησιμοποίησε, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων όπου απαγόρευε τη χρήση προφυλακτικών, ακόμα και όταν υπήρχε κίνδυνος από ασθένειες. Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, περιγράφει πώς ο πατέρας της έντυνε τη μητέρα της με τρόπους που την εξευτέλιζαν και πώς επέτρεπε τους βιασμούς.

Η κοινωνία οφείλει να ενισχύσει τη στήριξη των θυμάτων, να εξασφαλίσει την επιβολή της δικαιοσύνης και να καταπολεμήσει την ατιμωρησία για τέτοιες φρικτές πράξεις.

Η συγκλονιστική κατάθεση της Ζιζέλ και οι αποκαλύψεις του βιβλίου της κόρης της φέρνουν στο προσκήνιο την αναγκαιότητα επαναστατικής αλλαγής στην κοινωνική και νομική αντιμετώπιση τέτοιων εγκλημάτων. Η κοινωνία οφείλει να ενισχύσει τη στήριξη των θυμάτων, να εξασφαλίσει την επιβολή της δικαιοσύνης και να καταπολεμήσει την ατιμωρησία για τέτοιες φρικτές πράξεις.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...