23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Στη 2η θέση ο Κύπριος ιστιοπλόος-Ενισχύει την θέση της Κύπρου...

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Στη 2η θέση ο Κύπριος ιστιοπλόος-Ενισχύει την θέση της Κύπρου στον παγκόσμιο χάρτη της ιστιοπλοΐας

-

Σημαντική άνοδος για τον Κύπριο ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη, ο οποίος ανέβηκε στη 2η θέση κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο Κοντίδης, με την εξαιρετική του απόδοση, συνεχίζει να δείχνει την αξία του στον διεθνή χώρο της ιστιοπλοΐας, προσθέτοντας μια ακόμη επιτυχία στο ήδη πλούσιο βιογραφικό του.

Η συνεχής άνοδός του στις κατατάξεις καταδεικνύει την αφοσίωσή του και την επιμονή του να παραμένει στην κορυφή του αθλήματός του. Οι φίλοι της ιστιοπλοΐας στην Κύπρο και διεθνώς παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις επιδόσεις του, αναμένοντας με ανυπομονησία την τελική κατάταξη.

Ο Παύλος Κοντίδης, με αυτήν την επίδοση, ενισχύει την θέση της Κύπρου στον παγκόσμιο χάρτη της ιστιοπλοΐας και εμπνέει νέους αθλητές να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Απομένουν δύο ιστιοδρομίες για να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να προκύψει η 10άδα της medal race που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (06/8).

Η σημερινή ημέρα Κυριακή (04/8) ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα στη Μασσαλία, καθώς με μια 3η και μια 7η θέση προσπέρασε τον Βρετανό Beckett και μείωσε τη διαφορά κατά 10 πόντους από τον πρώτο.

Η κατάταξη (Σε 8 Ιστιοδρομίες)

1. Wearn (Αυστραλία) 38β

2. ΚΟΝΤΙΔΗΣ (ΚΥΠΡΟΣ) 52β

3. Peschiera (Περού) 62β

4. Beckett (Μ. Βρετανία) 67β

5. Tomasgaard (Νορβηγία) 77β

6. Saunders (N. Ζηλανδία) 79β

7. Vadnai (Ουγγαρία) 79β

Οι δύο κούρσες που μένουν θα γίνουν τη Δευτέρα (05/8), το μεσημέρι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: