22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSAΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΙΑΝΓΚ: Τιμήθηκε για την συγκινητική στήριξη του προς το Δημοτικό Σχολείο...

AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΙΑΝΓΚ: Τιμήθηκε για την συγκινητική στήριξη του προς το Δημοτικό Σχολείο «Κουπάτειο»-(Βίντεο)

-

Μια συγκινητική εκδήλωση διοργανώθηκε στην τελική γιορτή του Θ´ Δημοτικού Σχολείου «Κουπάτειο» με πρωταγωνιστή εκτός τα παιδιά και τον Δημοτικό σύμβουλο Πάφου, Αλέξανδρο Τσιάνγκ.

Ο Σύνδεσμος Γονέων & Κηδεμόνων τίμησε τον Αλέξανδρο Τσιάνγκ, για την έμπρακτη και συγκινητική στήριξή του προς το σχολείο, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Ο πρόσφατα νεοκλεγέντας Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Αλέξανδρο Τζιάνγκ, τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Γονέων & Κηδεμόνων για την έμπρακτη και συγκινητική στήριξή του προς το σχολείο, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.Ο Δημοτικός Σύμβουλος, γνωστός για την ανιδιοτελή προσφορά του στην πόλη μας, έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην υποστήριξη των βασικών πυλώνων της υγείας και της παιδείας. Μέσα από τις δράσεις του, έχει συμβάλει ουσιαστικά στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για τους μαθητές του Θ´ Δημοτικού Σχολείου και όχι μόνο.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων & Κηδεμόνων εξήρε το έργο του κ. Τζιάνγκ, επισημαίνοντας την αξία της προσφοράς του και την ανεκτίμητη συμβολή του στη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών και των οικογενειών τους. “Φίλε Αλέξανδρε, σε συγχαίρουμε και σ’ ευχαριστούμε εγκάρδια για όλα όσα προσφέρεις στην πόλη μας με έμφαση τους σημαντικούς πυλώνες της υγείας και της παιδείας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Καρολίνα Κυπριανού μαζί με την σύζυγό του, Αλέξανδρου Τζιάνγκ, Aλίνα

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή του τιμητικού ενθυμίου στον κ. Τζιάνγκ, ο οποίος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν το έργο του. “Αυτή η τιμή είναι για μένα μια υπενθύμιση ότι η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο είναι κοινή υπόθεση. Θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας”, δήλωσε.

Η βραδιά έκλεισε με μουσικές και χορούς από τους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι απέδωσαν το δικό τους ευχαριστήριο μήνυμα στον κ. Τζιάνγκ, χαρίζοντας ένα χαμόγελο σε όλους τους παρευρισκόμενους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: