25.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ: O Κύπριος καλλιτέχνης που έκλεψε τις εντυπώσεις σε διεθνή διαγωνισμό-(Φώτο-Βίντεο)

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ: O Κύπριος καλλιτέχνης που έκλεψε τις εντυπώσεις σε διεθνή διαγωνισμό-(Φώτο-Βίντεο)

-

Ο Χρίστος Τελεβάντος ανέδειξε το ταλέντο και την αφοσίωσή του στον τομέα της μουσικής με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στον διαγωνισμό «George Grigoriu». Με εμφανίσεις που συνδύαζαν την καλλιτεχνική εκφραστικότητα και τεχνική αρτιότητα, κατάφερε όχι μόνο να εντυπωσιάσει τους κριτές αλλά και να κερδίσει τιμητικό δίπλωμα.

Οι συμπατριώτες του στην Κύπρο μπορούν να είναι περήφανοι για τις εκπληκτικές ερμηνείες του, οι οποίες αναδεικνύουν την ποιότητα και το επίπεδο της μουσικής που προέρχεται από το νησί. Μέσα από το ταλέντο και την αφοσίωσή του, ο Χρίστος Τελεβάντος αναδεικνύεται ως ένας πρεσβευτής της κυπριακής μουσικής σκηνής, προσφέροντας έναν ξεχωριστό πολιτιστικό πλούτο στο διεθνές στερέωμα. Η επιτυχία του στον διαγωνισμό αποτελεί έναν λόγο περαιτέρω υπερηφάνειας και έμπνευσης για την ελληνοκυπριακή κοινότητα.

Ο Κύπριος καλλιτέχνης Χρίστος Τελεβάντος εκπροσώπησε την Κύπρο στον 19ο Ετήσιο Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό Τραγουδιού «George Grigoriu» στην πόλη Βραΐλα της Ρουμανίας. Το φεστιβάλ φέρει το όνομα του George Grigoriu, ενός σημαντικού Ρουμάνου συνθέτη.

Τις εμφανίσεις του επιμελήθηκε το Blacky’s MensWear στη Λάρνακα

Ο Χρίστος Τελεβάντος κατάφερε να διακριθεί και να κάνει περήφανους τους συμπατριώτες του ερμηνεύοντας το τραγούδι «Θα σε πάρω να φύγουμε» και το ρουμανικό τραγούδι «Maria». Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνης από το νησί μας συμμετέχει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ο οποίος πρωτοξεκίνησε το 2005.

Η συμμετοχή του Κύπριου ερμηνευτή, σε διάφορους διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς, όπως στο Λονδίνο, το Βελιγράδι, το Βίτεμπσκ, και την Κωνσταντινούπολη, με πολλά πρώτα βραβεία και Grand Prix, αναδεικνύει το αξιοσημείωτο του ταλέντο και την επιτυχημένη διεθνή καριέρα του.

Εκπροσωπώντας την Κύπρο σε τόσο διάφορους διαγωνισμούς όσο και σε μιούζικαλ παραγωγές, ο Τελεβάντος δείχνει την πολυδιάστατη καλλιτεχνική του προσέγγιση. Από την τζαζ έως το μιούζικαλ, την ποπ και το κλασικό τραγούδι, αναδεικνύει την ευρεία γκάμα των μουσικών του ενδιαφερόντων και δεξιοτήτων.

Η σπουδαία του παρουσία στο θέατρο, σε παραγωγές όπως «Η Μελωδία της Ευτυχίας» και «Mamma Mia», αναδεικνύει το ευέλικτο ταλέντο του στον τομέα της ερμηνείας και της θεατρικής απόδοσης.

Επιπλέον, η σπουδαία του μουσική παιδεία, ως απόφοιτος του Τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, και η εργασία του ως Λειτουργός Χημικού Εργαστηρίου, δείχνουν την αφοσίωσή του στη μουσική παράλληλα με την επιστήμη.

Το κομμωτήριο Loucas & George Hair Team στη Λάρνακα καθώς και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου στήριξαν την όλη προσπάθεια του Κύπριου καλλιτέχνη

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: