18 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Δεν θα πραγματοποιηθεί η διαμαρτυρία στο Προεδρικό - Δόθηκε ακόμη...

ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Δεν θα πραγματοποιηθεί η διαμαρτυρία στο Προεδρικό – Δόθηκε ακόμη μία διορία

-

Η προγραμματισμένη πορεία διαμαρτυρίας προς ένδειξη συμπαράστασης για τον μικρό Λούκα δεν θα πραγματοποιηθεί. Η πορεία είχε εξαγγελθεί ως απάντηση στην παγοποίηση του λογαριασμού του Λουκά Σταύρου, γεγονός που έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης στην οικογένειά του.

Η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είχε οριστεί για τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, στις 11:00 π.μ., με σκοπό να ενώσει φωνές πολιτών ενάντια στον παραλογισμό της παγοποίηση του λογαριασμού που στερεί από μια οικογένεια τα απαραίτητα για την επιβίωση. Οι διοργανωτές κάλεσαν τον κόσμο να συμμετάσχει για να υποστηρίξει τον Λούκα και τους γονείς του, Ανδρέα και Γεωργία Σταύρου.

Η οικογένεια του μικρού Λούκα, αντιμετωπίζοντας τον παιδικό καρκίνο εδώ και οκτώ χρόνια, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς η παγοποίηση του λογαριασμού του πατέρα του, Ανδρέα Σταύρου, από την τράπεζα και το κράτος έχει επιφέρει σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Με κεντρικό σύνθημα «Ενώνουμε φωνές για τον μικρό Λούκα και το δικαίωμα κάθε ασθενούς για αγώνα στη ζωή», οι διοργανωτές κάλεσαν όλους τους πολίτες να παρευρεθούν και να δείξουν την αλληλεγγύη τους. Με νέο κάλεσμα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι δίνεται χρόνος μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα.

Ο μικρός Λούκας, μόλις 11 χρονών, δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο από την ηλικία των τριών, και η οικογένειά του έχει εξαντλήσει κάθε οικονομικό πόρο για τη θεραπεία του.

Η μαζική στήριξη από την κοινωνία είναι κρίσιμη σε τέτοιες περιπτώσεις, καθώς η πίεση της κοινής γνώμης μπορεί να οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις. Ωστόσο, μέχρι να λυθεί το ζήτημα της παγοποίησης του λογαριασμού, η οικογένεια του Λούκα συνεχίζει να αγωνίζεται για την επιβίωση και την υγεία του μικρού αγωνιστή.

Η ιστορία του Λούκα αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα της αλληλεγγύης που μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός παιδιού και της οικογένειάς του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: