14.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΡΑΒΕΙΑ ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ: Αναγνωρίζοντας την προσφορά των γυναικών στην Κύπρο-Θα πραγματοποιηθούν για...

ΒΡΑΒΕΙΑ ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ: Αναγνωρίζοντας την προσφορά των γυναικών στην Κύπρο-Θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά

-

Μια αξιέπαινη και ουσιαστική εκδήλωση που τιμά τις γυναίκες και τη Ζέτα Αιμιλιανίδου διοργανώνεται με στόχο να τιμηθούν οι γυναίκες που προσέφεραν ανιδιοτελώς και με το δικό τους τρόπο την προβολή και την ενίσχυση της Κύπρου.


Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της Γυναικείας Οργάνωσης του Δημοκρατικού Συναγερμού, την Τρίτη 16 Απριλίου στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΟΕΔ.

Η εκδήλωση με την ονομασία «Βραβεία Ζέτας Αιμιλιανίδου» έχει στόχο να τιμά κάθε χρόνο τη μνήμη της πρώην υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η οποία ήταν γνωστή για τη γενναιοδωρία της και την αφοσίωσή της προς τους συνανθρώπους της. Φέτος, επί τη ευκαιρία των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή, θα απονεμηθούν βραβεία σε γυναίκες (ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων) οι οποίες δραστηριοποιήθηκαν από το 1974 έως σήμερα. Σκοπός και ρόλος της Γ.Ο.ΔΗ.ΣΥ. είναι να τιμά και να προωθεί γυναίκες που ακολουθούν τη φιλοσοφία και το πνεύμα της Ζέτας. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, Άννα-Μαρία Ευτυχίου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: