19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSPRINCE ALBERTO-PRINCESS CHARLENE: TA XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΜΟΝΕΓΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΓΑΜΟ ΤΟΥ...

PRINCE ALBERTO-PRINCESS CHARLENE: TA XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΜΟΝΕΓΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

-

Νέο σκάνδαλο ταλανίζει το παλάτι του Μονακό και αυτή την φορά είχε να κάνει πάλι με τον Πρίγκιπα Alberto του Μονακού. Μπορεί η Πριγκίπισσα Charlene να ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τα φετινά τους Χριστούγεννα εντούτοις αυτό που προέχει τώρα είναι το τρίτο εξώγαμο που εμφανίστηκε στην ζωή τους.

Nέες φασαρίες έχει να αντιμετωπίσει η Πρίγκιπισσα Charlene με το νέο εξώγαμο που εμφανίστηκε

Πάντως, η Πριγκίπισσα εμφανίστηκε με το ξυρισμένο κεφάλι της το οποίο πριν λίγες ημέρες έκανε πάταγο διεθνώς. Στις τρεις Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες του ζευγαριού με την οικογένεια του φαίνεται ότι χαμογελούν χωρίς να σκέφτονται τα περαιτέρω.

Σε μια από τις φωτογραφίες εμφανίζεται ο σύζυγός τη μαζί με τη μικρότερη αδελφή του, την 52χρονη Stefani με τα παιδιά της Camille Ducruet, Pauline Ducruet και τον  Louis Ducruet με την σύζυγό του Marie.

H Πριγκίπισσα κρατά αγκαλιά το σκύλο της οικογένειας ενώ ο Πρίγκιπας φωτογραφίζεται με τα δίδυμα του.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα ο Πρίγκιπας Alberto αμέσως μετά τις γιορτές θα παρουσιαστεί σε δικαστήριο στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει άλλη μια υπόθεση πατρότητας. Όπως λέγεται εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα πρόκειται για το τρίτο εξώγαμό του με μια 34χρονη Βραζιλιάνα με την οποία είχε σχέση με τη σύζυγό του, λίγο πριν παντρευτούν.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: