25.9 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΑΜΠΙΑΝΟ ΡΙΜΠΕΙΡΟ: Xάρισε τη φανέλα του σε μικρό οπαδό και ένας άλλος...

ΦΑΜΠΙΑΝΟ ΡΙΜΠΕΙΡΟ: Xάρισε τη φανέλα του σε μικρό οπαδό και ένας άλλος μικρός την πήρε μέσα από τα χέρια του-«Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στα γήπεδα»

-

Μια φανέλα του Φαμπιάνο ήταν αρκετή να προκαλέσει τη αγανάκτηση ενός μικρού παιδιού και του πατέρα του, δείχνοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν μέσα στα κυπριακά γήπεδα.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο πατέρας ενός μικρού οπαδού της Ομόνοιας εξιστορεί το περιστατικό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης επισημαίνοντας ότι το παιδί του ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος όταν ο Φαμπιάνο έδωσε την φανέλα του στο γιο του, αλλά ένα άλλο παιδί στην παρουσία του πατέρα του, έτρεξε και την πήρε από τα χέρια του και εξαφανίστηκε.

«Καλημέρα σας..εχτές στο γήπεδο βρέθηκε ένα μωρό με πανό για να του δώσει την φανέλα του ο Fabiano.. το πανό στα Πορτογαλικά..Όταν τελείωσε το ματς ,ο Κέρβερος μας πήγε και έδωσε την φανέλα στον μικρό…στην συνέχεια ένας άλλος μικρός έτρεξε πήρε την φανέλα από το παιδί και έτρεξε…το πιο τραγικό ότι ήταν και ο πατέρας του μαζί του και δεν του είπε κάτι.. τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στα γήπεδα πόσο μάλλον όταν παίζει η Ομόνοια…ελπίζω να εκαταλαβες πατέρα του μωρού τι έκαμες και πόσο στεναχωρήσατε ένα άλλο παιδί..»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: