16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSANΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: H OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ANΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: H OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

-

Ο υποψήφιος της ΕΔΕΚ στην επαρχία Λάρνακας, Ανδρέας Αποστόλου είναι ένας νέος με όραμα και φιλοδοξίες και θέλει να πετύχει αυτό που όλοι προσπαθούν εδώ και χρόνια. Να αλλάξει καταστάσεις που ταλανίζουν το νησί μας, γνωρίζοντας καλά ότι κάποιοι δεν κατορθώσαν να φέρουν εις πέρας τις αλλαγές που χρειάζονται. Σήμερα, λόγω των Χριστουγέννων ο Ανδρέας Αποστόλου μας δείχνει το άλλο πρόσωπο του εκτός του πολιτικού στέλνοντας τις ευχές του σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Μια φωτογραφία με την οικογένεια του και οι ευχές να ξεπεραστεί αυτή η χρονιά με το καλύτερο τρόπο στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού «Μπορεί αυτές τις γιορτές να στερηθήκαμε αρκετά. Σημασία όμως έχει που έχουμε δίπλα μας τους δικούς μας ανθρώπους. Την οικογένεια. Στο τέλος αυτής της δύσκολης χρονιάς, που ελπίζουμε να σηματοδοτεί την αρχή του τέλους και των όσων βιώνουμε τους τελευταίους μήνες, κρατούμε την αξία που έχει η ανθρώπινη ζωή και η διαφύλαξη της υγείας. Της δικής μας, των δικών μας, και των συνανθρώπων μας. Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε εσάς και τις οικογένειές σας. Με την ευχή ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για όλους μας.

Ανδρέας, Θεοδοσία, Χριστίνα, Κωνσταντίνος».

Η οικογένεια του Ανδρέα Αποστόλου με την σύζυγό του Θεοδοσία και τα δύο παιδιά του. Η μικρή Χριστίνα έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: