fbpx
26.2 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…»

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…»

-

Η γνωστή booker μοντέλων,  Έλενα Χριστοπούλου διαπιστώνοντας το νόημα της ζωής, της αγάπης και της αλληλεγγύης, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στέλνει τις ευχές της για τις γιορτές και εκεί που υπάρχει πραγματική αγάπη και αλήθεια και όχι πίσω από μια φιλτραρισμένη εικόνα των κοινωνικών δικτύων.

«Πάντα πίστευα ότι η φωτογραφία είναι ένα γερό χαρτί  για τα social για τα likes κτλ στην δική μου περίπτωση όμως βλέπω ότι σημασία έχει αυτά που μοιράζομαι και πόσο  – πως ανταποκρίνεστε σε σκέψεις μου ανεξάρτητα φωτογραφίας ! Είναι σημαντικό να μείνουμε σε αυτό και όχι σε ότι μας πουλάνε, θεωρώ κατόρθωμα πια να διαβάζουμε τους ανθρώπους πίσω από μια φιλτραρισμένη εικόνα, όταν όλα είναι τόσο ψευτο…καλά, ψευτο…αγαπημένα…σήμερα λοιπόν στέλνω ευχές σε σπίτια,  οικογένειες ανθρώπους, που η αγάπη και η αλήθεια υπάρχει μέσα από την πόρτα του σπιτιού τους, στο οικογενειακό τραπέζι, στις μυρωδιές της κουζίνας, και δεν συνοδεύεται από  hastags και tags ! Ζούμε κοσμοϊστορικές αλλαγές για να ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα. Όλα είναι στο χέρι μας! Φάτε , πιείτε γελάστε. Πολλές ευχές σε όσους παλεύουν για την υγεία τους και που είναι πραγματικοί ήρωες της ζωής!“.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...