ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: ΔΑΚΡΥΣΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (Δείτε το βίντεο)

Δάκρυα στα μάτια προκάλεσε στην Γιώτα Κουφαλίδου όταν αναφέρθηκε τραγούδι  «Cancer» το οποίο έκανε πρεμιέρα στο YouTube χθες το απόγευμα προσκαλώντας όλους όσοι θέλουν να ενισχύσουν τους καρκινοπαθείς. Το τραγούδι που ερμηνεύει με εκπληκτικό τρόπο η Narcie με πρωταγωνιστές την Γιώτα Κουφαλίδου και τον Γιώργο Αναγιωτό έχει ως σκοπό να ενισχύσει τους Αντικαρκινικούς οργανισμούς της Κύπρου.

Πριν από λίγο στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» η ερμηνεύτρια Narcie μίλησε για το τραγούδι αλλά και για την ανάγκη της να προβάλλει προς τα έξω για άλλη μια φορά την νόσο του καρκίνου, έχοντας κατά νου την εμπειρία που έζησε από κοντινούς τους ανθρώπους που βιώσαν την ασθένεια και την ξεπέρασαν.

Η Γιώτα Κουφαλίδου μιλώντας για την ανάγκη της να συμμετέχει στο βίντεο ήταν η δική της εμπειρία ενώ δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στα δικά της βιώματα που έζησε καλώντας για άλλη μια φορά να συνεισφέρει το κοινό στους Αντικαρκινικούς οργανισμούς της Κύπρου. «Απλά ακούγοντας το υπέροχο τραγούδι που ερμηνεύει η Narcie η ταλαντούχα Κύπρια ερμηνεύτρια και πατώντας στο λογαριασμό του συγκροτήματος No/Hugs, στο YouTube ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει το δικό του οβολό στους οργανισμούς ΠΑΣΥΚΑΦ, «Ένα Όνειρο μια Ευχή», Καραισκάκειο Ίδρυμα και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

Και οι δύο τους αναφέρθηκαν στους ανθρώπους που αφιλοκερδώς συμμετείχαν για να γίνει πραγματικότητα το βίντεο-κλιπ όπως τη μακιγιέρ  Ilona Garamvolgyi η οποία κατάφερε με απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ να μεταμορφώσει την Γιώτα Κουφαλίδου αλλά και τον Γιώργο Αναγιωτό. Επίσης, και οι δυο ευχαρίστησαν θερμά το Μιχάλη Μιχαήλ του Mangelo Hair and Beauty Salon ο οποίος έκανε εκπληκτική δουλειά, τον Κώστα Χριστοφόρου, ο οποίος ανέλαβε το video, το Δημοτικό Θέατρο της Λάρνακας για την παραχώρησή του χώρου αλλά και την παραγωγό Αγγέλα Χ’Κωνσταντίνου ώστε η ιδέα της ταλαντούχας ερμηνεύτριας να πάρει σάρκα και οστά.

Το κοινό μπορεί να βρει το βίντεο κλιπ στο  Youtube www.youtube.com/nohugsband όπου ο κάθε ένας από εμάς ανά το παγκόσμιο να συμβάλει και να στηρίξει τους Κυπριακούς οργανισμούς που μάχονται ενάντια στον καρκίνο.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε αλυσιδωτό τροχαίο – Ζημιές σε πέντε οχήματα-(Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιουνίου στην...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, τα Starbucks σε προσκαλούν να ανακαλύψεις τα νέα Summer Beverages

Το καλοκαίρι στην Κύπρο είναι εδώ και τα Starbucks...

Η BPW ΚΥΠΡΟΥ τίμησε τις γυναίκες που τόλμησαν να διεκδικήσουν: «Γυναίκες στην Πολιτική: Πέρα από την κάλπη»

Μια ουσιαστική, ανθρώπινη και βαθιά πολιτική συζήτηση για τη...

ΠΟΛΩΝΙΑ: Νέο ιστορικό ρεκόρ ζέστης-Ο υδράργυρος «σκαρφάλωσε» στους 40,5°C

Αντιμέτωπη με πρωτοφανείς για τα δεδομένα της θερμοκρασίες βρίσκεται...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε αλυσιδωτό τροχαίο – Ζημιές σε πέντε οχήματα-(Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιουνίου στην...

ΠΟΛΩΝΙΑ: Νέο ιστορικό ρεκόρ ζέστης-Ο υδράργυρος «σκαρφάλωσε» στους 40,5°C

Αντιμέτωπη με πρωτοφανείς για τα δεδομένα της θερμοκρασίες βρίσκεται...

ΑΘΗΝΑ: Ντελιβεράς έσωσε 75χρονη από τις φλόγες – Πήδηξε από μπαλκόνι 5 μέτρων-(Βίντεο)

Σκηνές που προκαλούν συγκίνηση εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής...

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Συνελήφθησαν ο πατέρας και η μητριά των δύο παιδιών – Ερωτήματα για την τραγωδία

Χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη ιατροδικαστική επιβεβαίωση για...

Related Articles

Popular Categories