fbpx
31.7 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

-

Για άλλη μια φορά ο Αλέξης Σοφοκλέους, γνωστός πλέον για τα αλτρουιστικά του συναισθήματα περπάτησε έντεκα χιλιόμετρα για το ιατρικό, παραιτρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Ο Αλέξης Σοφοκλέους, είναι ο άνθρωπος πίσω από την φιλανθρωπική δράση “Ευ-Ζην-Βήμα-Βήμα την Κύπρο”, η οποία ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2020 όταν πήρε την μεγάλη απόφαση να περπατήσει μόνος όλη την Κύπρο. Τα κατάφερε μέσα σε 29 ημέρες, παρά τους περιορισμούς από την πανδημία έφτασε στον στόχο του. Χθες ο συμπατριώτης μας ο οποίος διένυσε μια απόσταση έντεκα χιλιομέτρων, ξεκινώντας χθες από η ώρα 9.00 το πρωϊ από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας έδωσε το δικό του λιθάρι και τίμησε με την πράξη του,  το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικού του Νοσοκομείου Αναφοράς που φιλοξενεί ασθενείς με κορονοϊο.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του ιδιοκτήτες εστιατορίων της περιοχής, του επέδωσαν κουπόνια «για δωρεάν φαγητό, για να δοθούν στο προσωπικό του Νοσοκομείου ώστε να λαμβάνουν το γεύμα ή το δείπνο τους από τα συγκεκριμένα εστιατόρια. Παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες που διανύουμε είναι δύσκολες ειδικά για τους εστιάτορες εντούτοις με αυτό τον ταπεινό και μικρό τρόπο έκαναν την προσπάθεια και την υπέρβαση τους για να βοηθήσουν αυτούς που εργάζονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς».

Ο πεζοπόρος συναντήθηκε με τον Επίτροπο Εθελοντισμού Γιάννη Γιαννάκη και άλλα άτομα από Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια πορεύθηκαν προς το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Από την πλευρά του ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη, ο οποίος υποδέχτηκε με ένθερμο τρόπο τον πεζοπόρο, ανέφερε πως «η σημερινή εκδήλωση του κ. Σοφοκλέους έγινε για να στηρίξουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους στο Νοσοκομείο Αναφοράς

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...