21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ...

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ (βίντεο)

-

Την θέση αρκετών γυναικών που δεν έχουν φέρει στον κόσμο ένα παιδί έδωσε στην τηλεοπτική της εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια που είχε έως καλεσμένο τον Γιώργο Θεοφάνους σε σχετική του ερώτηση γιατί δεν έκανε παιδιά, η ίδια έδωσε μια αποστομωτική απάντηση που κανείς δεν περίμενε.

Ακριβώς επειδή αγαπώ πολύ τα παιδιά δεν το έκανα...”

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος συνθέτης κατά την διάρκεια της συζήτησης τους, την ρώτησε εάν ξέρει τι δεν έκανε στην ζωή της και εκείνη του απάντησε ότι «είναι λάθος να σου το πω στον αέρα αυτό το πράγμα». Η παρουσιάστρια όμως επέμενε να της απαντήσει στον αέρα τι είναι αυτό που δεν έκανε. Τότε εκείνος της ανέφερε ότι έχει παρά πολύ αγάπη μέσα της και έπρεπε να την δώσει παρακάτω.

O Γιώργος Θεοφάνους όταν ήταν στην εφηβεία ήθελε να κάνει τέσσερα με πέντε παιδιά

Η παρουσιάστρια χωρίς να διστάσει καθόλου δήλωσε με αποφασιστικότητα ότι δεν είναι σκληρό καθόλου, όταν μια γυναίκα δεν κάνει παιδί συνειδητά. «Θα ήταν σκληρό αν δεν μπορούσα να κάνω παιδί και το ήθελα. Αλλά από τη στιγμή που συνειδητά δεν έκανα παιδί, πιστεύω ότι δεν είναι σκληρό. Αλλά δεν το μετανιώνω. Ξέρω γιατί δεν το έκανα. Ακριβώς επειδή αγαπώ πολύ τα παιδιά δεν το έκανα. Θα ήμουν ανεύθυνη και δεν θα το επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου αυτό».

Πάντως, ο Κύπριος συνθέτης δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι από την εφηβεία ήθελε να κάνει πάντα τέσσερα με πέντε παιδιά.

https://youtu.be/KC0bbudVRvI
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...