fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: Η ΠΙΟ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΧΕ ΝΑ...

ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: Η ΠΙΟ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ (βίντεο)

-

Κανένας γονιός, κανένας πατέρας ή μητέρα ποτέ δεν πρέπει να ζήσει αυτό που έζησε τη περίοδο που έχασε την κόρη του ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς. Όμως δυστυχώς όλοι οι άνθρωποι δεν κουβαλάνε ούτε τη ίδια νοημοσύνη ούτε τη συμπεριφορά αλλά ούτε και την ανθρωπιά.

“Η πολιτική είναι άσχημος χώρος «έχει πολύ βρωμιά…”

Σήμερα ο Λουκάς Φουρλάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  “Με αγάπη Χριστιάνα”, και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα γεγονός που ο ανθρώπινος νους δεν το χωράει. Τα κακοπροαίρετα σχόλια είναι φυσιολογικό να βγαίνουν από το στόμα του «αντιπάλου» ιδιαίτερα στην πολιτική ζωή αλλά τα σχόλια που έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ψυχές είναι αδιανόητα.

“Μπορεί να τα συγχώρησα αλλά δεν τα ξεχνώ. Όταν προσπάθησαν να με χτυπήσουν για το μωρό μου. Μου έλεγαν ότι σκότωσα εγώ το μωρό μου για να μπω στην πολιτική και ότι εγώ έσπευσα να εκμεταλλευτώ το γεγονός τούτο. Τούτο το πράγμα δεν το συγχωρώ. Ήταν ανέντιμο. Και σας το λέει δημόσια ένας πατέρας που έχασε το μωρό του. Τους κοιτάζω στα μάτια και τους λέω “Ο Θεός να μεν σας δώσει έτσι πράγματα. Ποτέ”. Τα συγχωρώ αλλά δεν τα ξεχνώ”, κατέληξε ο Ευρωβουλευτής σαφώς ενοχλημένος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...