19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: Έκκληση για βοήθεια για την 8χρονη-Διαδικτυακός έρανος

ΜΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: Έκκληση για βοήθεια για την 8χρονη-Διαδικτυακός έρανος

-

Η μικρή Μία Γεωργιάδη γεννήθηκε το 2015 και στην ηλικία των 14 μηνών διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στις 4 Ιανουαρίου 2017 και στις 5 Ιανουαρίου 2017, για την αφαίρεση του όγκου.

Σήμερα, οι γονείς της μικρής Μία Γεωργιάδη ζητούν τη βοήθεια του κοινού ώστε να μπορέσουν να την φροντίζουν όπως το δικαιούται λόγω του ότι χρειάζεται φροντίδα όλο το 24ωρο. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών η οικογένεια απευθύνει έκκληση προς το κοινό για οικονομική στήριξη μέσω διαδικτυακού εράνου τον οποίο διοργανώνει η Ομοσπονδία Κυπρο-Αμερικανικών Οργανώσεων. Η Μία έχει ακόμη μια αδελφή. Η Ομοσπονδία Κυπριακών Αμερικανικών Οργανισμών (FCAO) είναι μια μη κερδοσκοπική οντότητα σύμφωνα με το 501 (γ) (3) που αναγνωρίζεται από την IRS ως φιλανθρωπική οργάνωση που απαλλάσσεται από φόρους. Η συνεισφορά σας εκπίπτει φορολογικά στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Η σελίδα όπου μπορούν για την εισφορά σας, για την 8χρονη Μία

paypal.com/donate?campaign_id=FKZACJZXY3ZXS&

Πηγή: bebemou

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...