ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ: Ο 5χρονος με μυική ατροφία περπατά μετά από τη βοήθεια του κοινού-(Βίντεο)

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ τον οποίο γνώρισε περισσότερο το κοινό μέσα από βίντεο που δημοσιεύονταν από τους γονείς του μπορεί τώρα πλέον να χαμογελάει. Οι γονείς του με ένα συγκινητικό βίντεο ευχαριστούν τον κόσμο που βοήθησαν το παιδί τους όταν διαγνώστηκε με μυική ατροφία.

Σε νέο βίντεο ο μικρούλης, που είχε υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία και σήμερα είναι 5 ετών, φαίνεται να περπατά με τη βοήθεια του πατέρα του, ο οποίος τον κρατά από τα χέρια.Ξαφνικά όμως ο Παναγιώτης – Ραφαήλ φαίνεται να αφήνει το ένα του χέρι και να περπατά -σχεδόν- μόνος έχοντας μια μικρή υποστήριξη από τον πατέρα του.

Οι γονείς εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους δημοσιεύσαν το βίντεο όπου ο Παναγιώτης-Ραφαήλ κάνει τα βήματα του. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο μικρός πριν από τέσσερα χρόνια, υποβλήθηκε σε γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου κατάφερε να ταξιδέψει με τη βοήθεια του κόσμου, καθώς είχε διαγνωστεί με μυική ατροφία και έπρεπε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Με μία ανάρτηση στο Facebook οι γονείς του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στον κόσμο, που βοήθησε τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ που σήμερα μπορεί να περπατά με μόλις ελάχιστη βοήθεια.

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες. Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!»

Hot this week

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Μια ιδέα που αλλάζει, ένα χάσμα που μεγαλώνει

Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι απλώς μια αργία για...

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα – Πτώση θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται από σήμερα μέχρι και...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Στυλιάνα ο Κύπριος Ευρωβουλευτής-(Φώτο)

Ο Φειδίας Παναγιώτου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του,...

ΕΦΗ ΔΑΡΕΙΟΥ: Το σχολείο που έκανε τον κήπο… τάξη-Πώς το ΥΠΑΝ φέρνει τη μάθηση πιο κοντά στη ζωή-(Βίντεο-Φώτο)

Στον σχολικό κήπο του Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπιάς η εικόνα...

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Δεν λήφθηκαν προστατευτικά μέτρα, καταθέτει ποινικός ανακριτής στο Δικαστήριο Λευκωσίας

Αρνητική ήταν η απάντηση του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Ανδρέου...

Topics

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Μια ιδέα που αλλάζει, ένα χάσμα που μεγαλώνει

Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι απλώς μια αργία για...

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα – Πτώση θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται από σήμερα μέχρι και...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Στυλιάνα ο Κύπριος Ευρωβουλευτής-(Φώτο)

Ο Φειδίας Παναγιώτου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του,...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερις συλλήψεις για πλαστά έγγραφα και παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία

Σε υπόθεση που αφορά πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και...

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ: Η ανακύκλωση έγινε σκουπιδότοπος – Από χαρτιά μέχρι… έπιπλα εκτός κάδων-(Φώτο)

Καθημερινό και ανησυχητικό φαινόμενο έχει γίνει σε πολλές περιοχές...

Related Articles

Popular Categories