21.9 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΡ. ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ: Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα παιδιά που βιώνουν το...

ΔΡ. ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ: Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα παιδιά που βιώνουν το Γολγοθά του καρκίνου

-

Ένα συγκινητικό μήνυμα γεμάτο ανθρωπιά έστειλε ο Δρ. Λοϊζου Λοϊζου προς τα παιδιά και τις οικογένειες που βιώνουν το δικό τους Γολγοθά του καρκίνου. Ο ιατρός έχοντας ζήσει αμέτρητες εμπειρίες ζωής μέσα από το λειτούργημα του, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Μαραθώνιο των Αθηνών τρέχοντας τα 42,2 χιλιόμετρα.

«Έτρεξα τα 42,2 χιλιόμετρα του Μαραθώνιου Αθηνών την περασμένη Κυριακή με έντονα συναισθήματα. Από τη μια, ήταν η ιστορική συγκίνηση του να κάνεις τον αυθεντικό αγώνα, με εκκίνηση από τον Μαραθώνα με τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο, όπου έγιναν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες το 1896.

Από την άλλη, ήθελα να στείλω μηνύματα ευαισθητοποίησης, ελπίδας, αγάπης και συμπαράστασης όλων μας προς τα παιδιά και τις οικογένειες τους, που βιώνουν τον Μαραθώνιο Γολγοθά του καρκίνου, όπως επίσης και προς τους ακούραστους μαχητές, που προσφέρουν κάθε μέρα για τα παιδιά αυτά, δηλαδή προς τους νοσηλευτές, γιατρούς και όλους τους άλλους επαγγελματίες υγείας που τόσα πολλά, με αυτοθυσία, δίνουν κάθε μέρα!

Ο Μαραθώνιος Αθηνών ολοκληρώθηκε. Τερματισμός χωρίς τραυματισμό. Χρόνος καλός για την ηλικία μου. Πρέπει να σας πω, ότι νιώθω μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη, που μου επιτρέπει ο Θεός να συμμετέχω σε τέτοιες υπέροχες εμπειρίες! Σας ευχαριστώ όλους εκ βάθους καρδίας για τα ευγενικά μηνύματα, που μου στέλνετε και για τη συμπαράστασή σας.

Μαζί όλοι, μπορούμε να μαθαίνουμε συνεχώς νέα πράγματα, να συνεργαζόμαστε και να δημιουργούμε. Να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας δίνοντας έτσι ευχάριστο χρώμα και χαρά στη ζωή μας!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: