21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: «Ο μεγάλος περίπατος για πολλούς συνανθρώπους μας...»-Η συγκινητική ανάρτηση του...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: «Ο μεγάλος περίπατος για πολλούς συνανθρώπους μας…»-Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του Λούκα -(Bίντεο-Φώτο)

-

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Παγκύπρια Φιλανθρωπική πορεία για τον μικρό Λούκα Σταύρου με την συμμετοχή πέραν των 100 μοτοσικλετιστών. Η συγκίνηση διάχυτη στο πρόσωπο των γονιών του αλλά και του Λούκα, ο οποίος είδε σε βιντεοκλήση τους ανθρώπους που “στερήθηκαν” την Κυριακή τους για να του χαρίσουν ένα ζεστό χαμόγελο.

Ο Λούκας όταν είδε τους ιθύνοντες της πορείας η ψυχολογία του ανέβηκε και μετά από μέρες στο κρεβάτι, σηκώθηκε να περπατήσει και να παίξει . Μετά από πρωτοβουλία του Crimson Knights BC μαζί με τα μεγαλύτερα σύνολα των μοτοσικλετιστών της Κύπρου, τα οποία αποδέχτηκαν την πρόσκληση, συμμετείχαν στην εκδήλωση από κάθε γωνιά της Κύπρου, διέσχισαν το αυτοκινητόδρομο από τη Λεμεσό μέχρι το Παραλίμνι.

Σε ανάρτησή του ο πατέρας του, Λούκα, Ανδρέας Σταύρου φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους 103 μοτοσυκλετιστές που συμμετείχαν στην φιλανθρωπική εκδήλωση για τη συλλογή χρημάτων του μικρού μαχητή.

«Είμαστε ευγνώμονες και συγκινημένοι με την ανταπόκριση των οργανωμένων συνόλων και των ανεξάρτητων μοτοσυκλετιστών.

Κάποιες φορές οι πράξεις αγάπης, φιλανθρωπίας και στήριξης για τον συνάνθρωπο μας δεν έχει όρια, εθνικότητες, ηλικίες, και οτιδήποτε άλλο να χωρίσει τους ανθρώπους μεταξύ τους. Η Κύπρος σήμερα έγινε ένας μεγάλος περίπατος για πάρα πάρα πολλούς συνανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία από την μια άκρη της Κύπρου να μεταβούν στην άλλη άκρη και πάλι πίσω. Ο λόγος φιλανθρωπικός και πιο συγκεκριμένα για τον μικρό Λούκα μας που δίνει την δική του μάχη με την Λευχαιμία στην Γερμανία.

Όλοι αυτοί άνθρωποι έβαλαν στην άκρη δουλειές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις για να γίνουν όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια για τον Λούκα.Η όλη οργάνωση της πορείας έγινε αποκλειστικά με δική τους πρωτοβουλία να μαζέψουν χρήματα αλλά και να δώσουν του Λούκα την δύναμη ότι είναι όλοι δίπλα του. Μιλήσαμε μαζί τους με βίντεοκλιση και η μαγεία της πορείας αυτής μεταφέρθηκε αμέσως και στο ψυχρό αυτό δωμάτιο που είναι ο Λούκας μας .Η μαγεία αυτή μετάτρεψε το δωμάτιο με ελπίδα αγάπη και δύναμη. Ο Λούκας μας δέχθηκε δεκάδες ευχές από το πλήθος που ήταν μαζεμένο εκεί και η ψυχολογία άλλαξε αμέσως. Του δώσατε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει ακάθεκτος τον αγώνα του .

Σας ευχαριστούμε όλους και τον καθένα προσωπικά για όλα που κάνατε για το μωρό μας .Να είστε ευλογημένοι και ο Θεός να σας προσέχει πάντα.

Με αγάπη και συγκίνηση

Ο πατέρας του Λούκα

Ανδρέας Σταύρου».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...