ΠΑΡΙΣΙ: H αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον γυναίκας-Φέρεται να φώναζε «Αλαχού Ακμπάρ»

Η αστυνομία του Παρισιού, άνοιξε πυρ εναντίον μιας πλήρως καλυμμένης γυναίκας η οποία απειλούσε και υποστήριζε την τρομοκρατία σύμφωνα με τη Le Figaro, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και πληροφορίες του BFMTV.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα γύρω στις 9:30 π.μ., στο σταθμό RER στο Austerlitz, στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού, η ύποπτη, που φορούσε αμπάγια, απηύθυνε απειλές προς τους περαστικούς. Απείλησε να «σπάσει τα πάντα», αναφέρει στο μέσο μια δεύτερη αστυνομική πηγή. Στη συνέχεια, εντοπίστηκε στο σταθμό François Mitterrand Library, κρύβοντας τα χέρια της στη στολή της. Μια ομάδα BAC επεμβαίνει επί τόπου και προσπάθησε να την απομονώσει ενώ εκείνη φώναζε «Αλαχού Ακμπάρ» και εξακολουθούσε να αρνείται να δείξει τα χέρια της. Ενώ εκείνη αντιδρούσε στα μέτρα της αστυνομίας, η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τα όπλα της.

Η γυναίκα χτυπήθηκε στο στομάχι και έκτοτε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή της είναι σε κίνδυνο, αλλά η κατάστασή της είναι σταθερή. Η επέμβαση της αστυνομίας στο σημείο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Σκύλοι και ναρκαλιευτικές ομάδες επενέβησαν για να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχουν εκρηκτικά στο σταθμό. Προς το παρόν εξακολουθεί να μην είναι προσβάσιμος για το κοινό.

Πηγή: newsbeast.gr

Hot this week

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: Η Κύπρος ανεβαίνει στη σκηνή της Αθήνας με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις

Τρεις κυπριακές θεατρικές παραγωγές που ξεχώρισαν κατά τη θεατρική...

ΥΠΑΝ: Στο Προεδρικό οι εργαζόμενοι – «Δεν πάει άλλο» με την καθυστέρηση της νομοθεσίας

Σε κινητοποίηση κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα Υποστηρικτικά Προγράμματα του...

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ: 24 περιστατικά και 14 συλλήψεις σε μόλις έξι μήνες

Αυξημένες σε σχέση με το 2025 είναι οι επιθέσεις...

Topics

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: Η Κύπρος ανεβαίνει στη σκηνή της Αθήνας με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις

Τρεις κυπριακές θεατρικές παραγωγές που ξεχώρισαν κατά τη θεατρική...

ΥΠΑΝ: Στο Προεδρικό οι εργαζόμενοι – «Δεν πάει άλλο» με την καθυστέρηση της νομοθεσίας

Σε κινητοποίηση κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα Υποστηρικτικά Προγράμματα του...

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ: «Γιατί μία εβδομάδα μετά;» – Αλλάζει η ημερομηνία από του χρόνου

Έντονες είναι οι αντιδράσεις γονέων μαθητών της Δημοτικής Εκπαίδευσης...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επίθεση με ρόπαλα μετά από εκδήλωση σε αθλητικό σωματείο – Τρεις τραυματίες

Υπόθεση επίθεσης, τραυματισμού και κατοχής επιθετικών οργάνων διερευνά η...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνο σκηνικό στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού – Κομμάτια ελαστικού στη μέση του δρόμου-(Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού,...

Related Articles

Popular Categories