73ΧΡΟΝΟΣ: Καρδιακή ανακοπή υπέστη ο κτηνοτρόφος στη Δρομολαξιά

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Δρομολαξιά ο αιφνίδιος θάνατος 73χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος κατέρρευσε σε κτηνοτροφική περιοχή όπου εργαζόταν.

Σε δηλώσεις του, αρμόδιος αξιωματούχος ανέφερε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή, σημειώνοντας πως δεν αποκλείεται να προηγήθηκε έντονη πίεση και άγχος λόγω των εξελίξεων που απασχολούν τον κτηνοτροφικό κόσμο το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 73χρονος βρισκόταν μαζί με τον γιο του όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Υπέστη έμφραγμα και, παρά την άμεση προσπάθεια για μεταφορά του σε νοσηλευτήριο, δεν κατέστη δυνατό να φτάσει εγκαίρως. Η απώλειά του προκάλεσε βαθιά συγκίνηση, με ανθρώπους που τον γνώριζαν να μιλούν για έναν εργατικό και ήσυχο οικογενειάρχη, που μέχρι την τελευταία στιγμή βρισκόταν στο μεροκάματο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ: Η Στέλλα Παπά γράφει τη δική της σελίδα στη διεθνή εικαστική σκηνή

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την Κύπρια εικαστικό Στέλλα...

ΦΩΤΟ: Αγνοείται 51χρονος – Έκκληση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του

Έκκληση προς το κοινό για πληροφορίες που μπορούν να...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έτοιμοι για παραλία – Στους 40°C και σήμερα η Κύπρος-Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Το καλοκαίρι καλά κρατεί και ο υδράργυρος ανεβαίνει ξανά...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Η εμφάνισή του στην εκδήλωση για Ισαάκ και Σολωμού προκάλεσε αντιδράσεις – «Ασέβεια προς τους νεκρούς»-(Φώτο)

Συζητήσεις και αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Ευρωβουλευτή Φειδία...

Topics

ΦΩΤΟ: Αγνοείται 51χρονος – Έκκληση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του

Έκκληση προς το κοινό για πληροφορίες που μπορούν να...

Related Articles

Popular Categories