44ΧΡΟΝΟΣ: Πατέρας ενός 7χρονου ο προπονητής που κατηγορείται για βιασμό αθλητριών του-Τι δήλωσε η αδελφή του

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον προπονητή TaE KWON Do, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων μαθητριών του. Η αδελφή του η οποία μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” αποκάλυψε πτυχές της ζωής του αλλά και για την οικογένεια του.

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ασκήθηκε σε βάρος του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο που διατηρούσε σχολή στην Ηλιούπολη. Ο κατηγορούμενος που είναι πατέρας ενός παιδιού ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Ο 44χρονος, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, φέρεται να έχει βιάσει πέντε κορίτσια από το 2009 έως το 2020 ηλικίας 12 – 16 ετών. 

Για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο μίλησε η αδελφή του 44χρονου κατηγορούμενου για βιασμούς ανηλίκων προπονητή.

Μιλώντας, στο Star, υποστήριξε πως έχει συγκλονιστεί με τις αποκαλύψεις, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά πως αν τον κοιτάξει στα μάτια, θα καταλάβει αν ο αδερφός της είναι ένοχος για όσα κατηγορείται.

«Αντιμετωπίζω την κατάσταση ρεαλιστικά και όποιο κόστος μπορεί να έχει. Είμαι η αδελφή του Α. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Αν αποδειχθεί αυτό, είμαστε συγκλονισμένοι, τραυλίζουμε όλοι…».

«Εγώ, μία που θα δω τα μάτια του, και μία που θα καταλάβω αν τα έχει κάνει. Μετά, ας κάνει η Δικαιοσύνη τη δουλειά της. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω όποιον πει κάτι κακό για εμένα και τη μητέρα μου, αν έχει κάνει όλα αυτά ο αδελφός μου. Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια, με ποιότητα και ήθος. Με αγάπη και αφοσίωση έχουμε μεγαλώσει».

«Ο Α. ξεκίνησε από 5 ετών να κάνει αυτό το άθλημα – από εκεί και πέρα άνοιξε τη σχολή του το 2004 – ήμουν και εγώ αθλήτρια, κάναμε και οι δύο πρωταθλητισμό. Ο Α. είχε μπει και στην εθνική ομάδα. Άνοιξε τη σχολή του και θυσίασε τη ζωή του γι΄αυτό το άθλημα επειδή αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήθελε να προσφέρει. Πολλά παιδιά έφευγαν από άλλες σχολές και πήγαιναν σε αυτόν. Προσέφερε στα παιδιά, ασχολούνταν μαζί τους. Τα παιδιά τον αγαπούσα, ήταν και αυστηρός».

Να σημειωθεί, τέλος, πως σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 44χρονος προπονητής είχε διαμορφώσει στη σχολή στην Ηλιούπολη ένα μικρό διαμέρισμα στον ημιώροφο και, όπως λένε οι γείτονές του, κάποια βράδια έμενε εκεί.

«Είχε γραφείο εκεί και ξέρω πως τα τελευταία χρόνια είχε διαμορφώσει κάτι σαν σπίτι και έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές», δηλώνει μια γειτόνισσα του 44χρονου, η οποία πήγαινε το παιδί της στη σχολή του. Κάποιοι γονείς, μάλιστα, ανέφεραν πως στον ημιώροφο πήγαιναν και ανήλικα κορίτσια, προκειμένου να αλλάξουν ρούχα μετά την προπόνηση.

Hot this week

ALPHA BANK ΚΥΠΡΟΥ: Στηρίζει και φέτος την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα»

Η Alpha Bank Κύπρου συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά...

ΠOΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ 2026: Ένας θεσμός αλληλεγγύης και κοινωνικής Προσφοράς

Η Πορεία Χριστοδούλας, η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη εκστρατεία...

ΛΕΜΕΣΟΣ: 10.240 τόνοι ογκωδών αντικειμένων και σημαντικά έργα – Τα στοιχεία που αποκάλυψε ο Δήμαρχος Λεμεσού

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Γιάννης Αρμεύτης, αποκάλυψε κατά τη...

Topics

ΠOΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ 2026: Ένας θεσμός αλληλεγγύης και κοινωνικής Προσφοράς

Η Πορεία Χριστοδούλας, η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη εκστρατεία...

ΚΥΠΡΟΣ: Υπερχείλιση στο Φράγμα Ταμασού – Εικόνες αισιοδοξίας μετά τις βροχές-(Βίντεο)

Σε ένα ιδιαίτερα θετικό σκηνικό για τα υδάτινα αποθέματα...

«ERMINIO»: Σταδιακή υποχώρηση με πτώση θερμοκρασίας – Επιμένει η σκόνη, άστατος ο καιρός μέχρι Κυριακή

Σταδιακή βελτίωση αναμένεται σήμερα, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO»...

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ: Κότες, κατσίκες και… πάπιες στον 16ο όροφο – (Βίντεο)

Σπάνιο και ταυτόχρονα τραγελαφικό θέαμα εκτυλίχθηκε στην ταράτσα ενός...

Related Articles

Popular Categories