fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Ταξίδεψε στην Βρετανία για να μαγειρέψει – «Eίχα δίπλα μου...

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Ταξίδεψε στην Βρετανία για να μαγειρέψει – «Eίχα δίπλα μου την Dream Team…»-Κατάφερε να μιλά στα Αγγλικά-Φωτογραφικά στιγμιότυπα-(Βίντεο+Backstage Φώτο)

-

Στην Βρετανία ταξίδεψε πρόσφατα η τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου κερδίζοντας τους χιλιάδες επισκέπτες του Food Festival του National Traveller. Η γνωστή τηλεμαγείρισσα, όμως δεν ήταν μόνη αλλά με την Dream Team που αποτελείτο από τις υπεύθυνες του Υφυπουργείου Τουρισμού και του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας.

Η ομάδα της Dream Team αποτελείτο από την Ελίνα Χριστοφίδου και λειτουργοί γραφείου Λονδίνου από Υφυπουργείο Τουρισμού, Σοφοκλής Χαρίτου από Cyprus Bartenders Association, Αναστασία Μήνα (vegan chef), Χρύσω Λέφου τηλεμαγείρισσα, Άννα Κοσμά Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας.

Η Dream Team στο αεροδρόμιο

Αφορμή για το ταξίδι της ήταν η συμμετοχή της Κύπρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε από το Υφυπουργείο Τουρισμού και ήταν φιλοξενούμενοι τόσο η Χρύσω Λέφου όσο και ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας. Το Food Festival του National Geographic Traveller διεξήχθη στο Business Desing Centre στο Λονδίνο στις 15-16 Ιουλίου.

Απόλυτα ικανοποιημένη από τη όλη εμπειρία που έζησε η Χρύσω Λέφου μας ανέφερε ότι η γαστρονομία της Κύπρου κέρδισε τους χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι περίμεναν ουρές για να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων τον τραχανά, το πουργούρι, τα αφέλια, τα κουπέπια, το κολοκάσι, το μαχαλεπί του γαλάτου, τον χαλβά, την αναρόκρεμα, το χαλλούμι, το ελαιόλαδο, τα αρωματικά μας, το κρασί, το μέλι.

«Γινόταν ένας μικρός χαμός, με όλη την ομάδα να μαγειρεύουμε ασταμάτητα για 8 ώρες. Ξέρεις, η επιτυχία μιας εκδήλωσης δεν οφείλεται σε ένα άτομο, αλλά στην ομάδα. Και το Υφυπουργείο Τουρισμού κατάφερε να έχει φέτος την Dream Team (να πούμε και καμιά αγγλική λέξη, αφού ήρθαμε από την Αγγλία (γέλια). Δίπλα μου ήταν η Αναστασία Μηνά όπου σέρβιρε τις πετυχημένες vegan παραδοσιακές νοστιμιές της και ο μπαρτέντερ Σοφοκλής Χαρίτου που ξετρέλανε τους παρευρισκόμενους με τα κοκτέιλ του με ζιβανία και κουμανταρία» Επικεφαλής της ομάδας ήταν η Eλίνα Χριστοφίδου από το Υφυπουργείο Τουρισμού που οργάνωσε με μαεστρία την όλη εμφάνιση, σε αυτή την σπουδαία έκθεση».

Όπως μας τόνισε η Χρύσω Λέφου μαζί τους ήταν και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας Άννα Κοσμά που εκπροσώπησε τα μέλη της με τοπικά προϊόντα και αυθεντικές κυπριακές γεύσεις.

«Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν είχαμε στο πλευρό μας, τον κ. Κώστα από το γραφείο του Υφυπουργείου στην Αγγλία, τον κ. Κλείτο, την Μίτα και την Τάνια, την Μαρία και τη Θέα. Μου είχε κάνει εντύπωση, που οι επισκέπτες περίμεναν για ώρα μέχρι να δοκιμάσουν τα φαγητά ή τα γλυκά αφού η επίδειξη γινόταν live, χωρίς καμία διαμαρτυρία. Αντίθετα, ήταν όλοι χαμογελαστοί και άκουγαν με προσοχή την προετοιμασία της συνταγής, αλλά και τις πληροφορίες για το νησί μας. Ένα προορισμό που είμαι σίγουρη πολλοί θα βάλουν στις επόμενες διακοπές τους. Δύο μέρες γεμάτες Κύπρο στο Food Festival του National Geographic Traveller και εμείς δεν 8α μπορούσαμε να φύγουμε χωρίς να χορέψουμε τη Μηλιά, ξεσηκώνοντας όλους τους επισκέπτες. Μάλιστα, το National Geographic Traveller έγραψε στο στόρι του στο Instagram “A BEAUTIFUL FINALE BY @VISITCYPRUSCOM»

Χαριτολογώντας, η Χρύσω Λέφου μας ανέφερε ότι μπόρεσε να εξασκήσει και τα αγγλικά της αφού όπως είναι γνωστό η ίδια παρακολουθεί μαθήματα αγγλικών παρ’ όλο το περιορισμένο χρόνο της. Στο φεστιβάλ η ίδια και οι τα υπόλοιπα μέλη της Dream Team, είχαν τη ευκαιρία να χορέψουν και να δείξουν τις παραδόσεις της Κύπρου.

Η Dream Team ήταν ότι καλύτερο για τους ξένους επισκέπτες αφού με τα φαγητά τους ενθουσίασαν τους χιλιάδες επισκέπτες του Food Festival του National Traveller
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: