19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ-ΕΥΧΕΣ...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ-ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

-

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Γενικός Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτη. Ο ίδιος και η σύζυγός του Ραμόνα Φίλιπς ανάρτησαν φωτογραφίες από το ταξίδι τους, στα ελληνικά νησιά, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αυτοκριτικής ενώ η σύζυγός του έστειλε το δικό της μήνυμα στο «αγόρι» της.

«Όπως σήμερα πριν από 55 χρόνια, άνοιξα τα μάτια μου σε αυτόν τον κόσμο …Δεν είναι απίστευτο …; Παρόλο που η ζωή με αντιμετώπισε άσχημα στην αρχή, αργότερα συνειδητοποίησα ότι ήταν όλα στο μυαλό μου … Η ζωή είναι υπέροχη και ήταν πάντα από την αρχή.Απλώς δεν άκουσα να δω …Αλλά τώρα εδώ θα εκτιμήσω τα πάντα. Κάθε στιγμή μετράει …Κάντε το αξίζει τον κόπο».

 H σύζυγός του έστειλε τις ευχές της με ένα όμορφο μήνυμα  «Χρόνια πολλά στο μεγάλο μου αγόρι. 55 σήμερα, από τα οποία, τα 24 είμαστε μαζί! Όχι κι άσχημα για αρχή! Σε αγαπώ».

Τα Χρόνια πολλά όμως έστειλε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ο Χριστόφορος Τορναρίτης είναι όπως είναι γνωστό, Γενικός Αρχηγόw του Ποδοσφαιρικού της ομάδας.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας εύχεται στον Γενικό Αρχηγό του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας μας, Χριστόφορο Τορναρίτη, Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα ! Ο Χριστόφορος αποτελεί αναμφίβολα μέρος της Ιστορίας του Ολυμπιακού μας.  Η πρώτη του εμπλοκή με την ομάδα μας, ήταν την σεζόν 2000-01, όπου κατάφερε και οδήγησε την ομάδα μας στην 2η θέση της βαθμολογίας, και ταυτόχρονα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 24 χρόνια. Την ίδια χρονιά μάλιστα, ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη αλλά και την πρώτη πρόκριση στην ιστορία του, σε Ευρωπαϊκή Διοργάνωση. Η παρουσία του Χριστόφορου στα διοικητικά διήρκησε σχεδόν 5 χρόνια με την ομάδα να έχει συνεχώς πρωταγωνιστικό ρόλο. Η δεύτερη εμπλοκή του με την ομάδα μας ξεκίνησε την σεζόν 2018-19, στην οποία ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει ξανά στην Α’ Κατηγορία. Τις επόμενες 2 χρονιές, δημιούργησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των εκάστοτε Δ.Σ μια ισχυρή και υγιή ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι το ίδιο επιτυχημένη, με την μέχρι σήμερα. Χριστόφορε, σε ευχαριστούμε για όσα προσφέρεις και σου ευχόμαστε να είσαι πάντα υγιείς και πάντα να επιτυγχάνεις τους στόχους σου!».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: