fbpx
14.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΠΡΗΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ COVID-19 TOY NOΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΠΡΗΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ COVID-19 TOY NOΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

-

Λίγες ώρες μετά την συνέντευξή του, στην Καρολίνα Κυπριανού του AAS TV, ο Χρήστος Κυπρής παραιτήθηκε από συντονιστής της μονάδας Covid-19 του νοσοκομείου αναφοράς. Σύμφωνα, με δηλώσεις της διευθύντριας του νοσοκομείου Αμαλίας Χατζηγιάννη στο σταθμό ΑΣΤΡΑ είπε ότι προχώρησε σε επίπληξη του κυρίου για την ανάρτησή του, ότι με μέσον, άτομα εισήλθαν στο Νοσοκομείο για να αποχαιρετήσουν συγγενή τους με κορωνοϊό.

Σε δηλώσεις της, η κυρία Χατζηγιάννη διέψευσε κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο και επισήμανε ότι δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να δημοσιεύει πράγματα που δεν ευσταθούν. Από την πλευρά του ο κύριος Κυπρής τόνισε ότι ουδέποτε λέει ψέματα και υπογράμμισε την ανάγκη να γίνουν πρωτόκολλα που να αφορούν όλους τους συγγενείς οι οποίοι θέλουν να αποχαιρετίσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να επιλέγουμε συγγενείς λόγω πολιτικών πεποιθήσεων ή κοινωνικού στάτους, υπογράμμισε.

Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να παραμείνει συντονιστής της μονάδας Covid στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενόσω συνεχίζεται η αδικία, με την οποία δεν μπορεί να συμβιβαστεί, και να επιτρέπεται η είσοδος σε κάποιους πολίτες να αποχαιρετούν δικά τους άτομα και σε κάποιους άλλους όχι. Παράλληλα, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει στην μονάδα Covid όχι όμως ως συντονιστής και ότι θα συνεχίσει να κάνει τον παγκύπριο συντονισμό.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: