fbpx
27.7 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ KAI ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (βίντεο)

ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ KAI ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (βίντεο)

-

Τα σχέδια και τα όνειρα του Χάρη Ρώμα δεν τελειώνουν μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου κύκλου του «Καφέ της Χαράς». Ο πετυχημένος σεναριογράφος και ηθοποιός είναι έτοιμος να αλλάξει πλεύση και να επικεντρωθεί και πάλι στο γράψιμο. Ο ίδιος σκέφτεται και τα κοινά αφού θέλει να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και γιατί όχι να διεκδικήσει μια θέση για δήμαρχος.

«Τα σχέδια μου είναι και η αυτοδιοίκηση. Μου αρέσει αυτό που συμβαίνει εκεί. Θα σκεφτόμουν και τη δημαρχία ναι, αλλά δεν είμαι αποφασισμένος να απαγκιστρωθώ από τη δουλειά μου. Η δημαρχία νομίζω ότι θα μου ταίριαζε πολύ λόγω και του ρόλου μου. Πρώτα δηλώνω συγγραφέας, σεναριογράφος και ηθοποιός».

«Πρώτα δηλώνω συγγραφέας, σεναριογράφος και ηθοποιός»

Ο ίδιος αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια σήμερα με την εμφάνισή του στην εκπομπή του Open «Έλα χαμογέλα» με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου. Σε σχετική ερώτησή ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε την δική του άποψη όσον αφορά τα ριαλιτι παιχνίδια «Είναι θετικό να είσαι survivor στη ζωή, σαν τηλεοπτικό προϊόν έχει ειδικές προδιαγραφές. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είσαι γυμνασμένος, δεν γίνεται να αγωνίζεσαι και να αγκομαχάς. Το “Καφέ της Χαράς” πρέπει να κλείσει και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Κάναμε συζήτηση με το κανάλι για να συνεχιστεί, αλλά δεν συνεχίζεται, γιατί η ιστορία πρέπει να τελειώσει και να δούμε τι θα συμβεί με τον Πώποτα και τη Χαρά».

Ο Χάρης Ρώμας χαριτολογώντας ανέφερε ότι «Αυτό που σκέφτομαι θέλω να έχει σχέση με τη showbiz. Θα είναι ο χώρος που θα τοποθετείται. Περιμένω να εγκριθεί η δουλειά, αν όχι σας υπόσχομαι ότι θα μπω στο επόμενο Survivor». Όσον αφορά η άποψη του για την τηλεόραση διευκρινίζει ότι είναι επίπονη και έχει να κάνει πάντοτε με χρήματα «πρέπει να έχει απόδοση το προϊόν που πρέπει να κάνεις και να είναι επιτυχημένο».

Μαζί με την Κύπρια ερμηνεύτρια του συγκροτήματος Νο/Ηugs, Νarcie

Η επιτυχία του για τον ίδιο είναι και το σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένη»,το οποίο έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες…«Έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες γιατί είναι non stop. Πληρώνομαι γιατί να το κόψω. Αντίθετα με την Ελένη Ράντου που λέει θα μείνουμε μια ζωή η γκαρσόνα και η Κατακουζίνα, εγώ αισθάνομαι ότι αυτό είναι παράσημο. Δεν μπορεί το πετύχει κάθε καλλιτέχνης. Εγώ δεν έμεινα Κατακουζίνα, μετά έγινα Ουδεπώποτας, ήμουν ο Δάγκας ο χασοδίκης».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: