fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚELLY RIPA: ΗΤΑΝ EΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ…ΖΑΧΑΡΗ

ΚELLY RIPA: ΗΤΑΝ EΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ…ΖΑΧΑΡΗ

-

Το μυστικό για τη καλή υγεία είναι να μένεις ένα βήμα μακριά από τα γλυκά κάθε μέρα, αποκαλύπτει η Αμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια Kelly Ripa, γνωστή από το talk show “Live With Kelly And Ryan” , αναφέροντας παράλληλα, ότι τα τελευταία χρόνια ήταν εθισμένη με τη ζάχαρη. Όταν η ίδια παρουσίασε το βιβλίο του Dr. Daryl Gioffre’s «Get Off Your Sugar», το οποίο επικεντρώνεται στις τροφές που πρέπει να εντάξει κάποιος στη διατροφή του και ποιες πρέπει να αποφεύγει, ώστε να απεξαρτηθεί από τη ζάχαρη, αποκάλυψε ότι ήταν εθισμένη στη ζάχαρη και ότι βοηθήθηκε να απεξαρτηθεί ακολουθώντας το πρόγραμμα του συγκεκριμένου γιατρού.

«Για χρόνια είχα ένα συρτάρι με καραμέλες στο σπίτι και κάθε φορά που ήθελα ζάχαρη βυθιζόμουν σ’ αυτό. Ήξερα ότι η ζάχαρη δεν μου κάνει καλό, αλλά καταλάβαινα ότι όλοι έχουν κάποιο είδος εξάρτησης, σωστά; Τι το κακό υπήρχε στο να ανταμείβω τον εαυτό μου με κάτι γλυκό; Αυτό που δεν είχα καταλάβει πλήρως είναι το πόσο πραγματικά εθιστική είναι η ζάχαρη».

Στην συνέχεια όπως ανέφερε ο Dr. Daryl της εξήγησε ότι «η ζάχαρη είναι οκτώ φορές πιο εθιστική από την κοκαΐνη. Έμαθα και με έκανε να νιώσω καλύτερα, αλλά στην αρχή δεν ήξερα πώς να σταματήσω αυτήν την επιθυμία μου. Όταν είχα πολλή δουλειά ή ήμουν πολύ απασχολημένη με τα παιδιά ή και τα δύο, η επιθυμία να φάω ζελεδάκια ήταν τόσο μεγάλη, σε σημείο που έστελνα τον άντρα μου για να μου αγοράσει».

Σήμερα, η ίδια ακολουθεί το πρόγραμμα του Dr. Daryl για την απεξάρτηση από την ζάχαρη και νιώθει πολύ καλύτερα.  «Πέρυσι, έγινα 50, ο γιατρός, έλεγξε τη βιολογική μου ηλικία και έδειξε ότι είχα τη φυσική υγεία ενός 35χρονου ατόμου», σύμφωνα με το ΑΠΕ η ηθοποιός ενώ υπογραμμίζει «σαφώς, κάνουμε κάτι σωστό!».

Ο Dr Daryl συνιστά να ξεκινάει κανείς την ημέρα του πίνοντας ένα χυμό λαχανικών και να συμπεριλάβει στη διατροφή του πιο υγιεινά λιπαρά, όπως αυτά που περιέχονται στο αβοκάντο ώστε σταδιακά να απεξαρτηθεί από τη συνήθεια της κατανάλωσης ζάχαρης. Επίσης αναφέρει ότι κάποιος πρέπει να σκεφτεί τον πραγματικό λόγο που θέλει να απαλλαγεί από την επιθυμία για ζάχαρη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: