fbpx
18.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΦΙΛΙΠΠΟΣ»: Δείχνει τα «δόντια» του με τσουχτερό κρύο, βροχές και χιονόπτωση

«ΦΙΛΙΠΠΟΣ»: Δείχνει τα «δόντια» του με τσουχτερό κρύο, βροχές και χιονόπτωση

-

Το καιρικό σύστημα με την ονομασία “Φίλιππος” επηρεάζει την περιοχή, με την ψυχρή αέρια μάζα που το συνοδεύει να παραμένει στην περιοχή για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ τοπικά στα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση, η οποία κατά διαστήματα δυνατό να είναι πυκνή.

Παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο αναμένεται και σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές, ενώ τα φαινόμενα περιορίζονται αρκετά από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ και παροδικά τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια κυρίως παράλια μέχρι σφοδροί, 6 με 7 Μποφόρ. Από το απόγευμα και μετά οι άνεμοι εξασθενούν και καθίστανται ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ, της ίδιας διεύθυνσης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι κυματώδης, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι πολύ κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα επικρατεί παγετός.

 Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται κατά τόπους βροχές. Σε ορεινές περιοχές αναμένεται κατά διαστήματα χιονόπτωση, ενώ χιόνι ή χιονόνερο αναμένεται παροδικά και σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα, σε υπήνεμες κυρίως περιοχές, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 6 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους μείον 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά και σε ορισμένες πεδινές περιοχές θα σχηματιστεί Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και χιόνια σε ορεινές περιοχές, ενώ παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο αναμένεται και σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές. Την Κυριακή, ο καιρός παραμένει κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα και χιόνια στα ορεινά, ενώ χιόνι ή χιονόνερο αναμένεται τοπικά και στα ημιορεινά.παγετός.

Τη Δευτέρα, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά, ενώ το βράδυ ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και χιόνια στα ορεινά ή και ημιορεινά. Κατά το τριήμερο ολικός παγετός θα επικρατεί τοπικά σε ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σαββατοκύριακο και μικρή άνοδο τη Δευτέρα, για να κυμανθεί γενικά αρκετά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: