fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Κακόβουλος τραυματισμός καταδεικνύει το πόρισμα για το δύο μηνών βρέφος...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Κακόβουλος τραυματισμός καταδεικνύει το πόρισμα για το δύο μηνών βρέφος (Βίντεο)

-

Σοκαριστική ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του μόλις δυο μηνών βρέφους βουλγαρικής καταγωγής, που απεβίωσε το περασμένο Σάββατο στο Μακάρειο Νοσοκομείο, με τα ιατροδικαστικά ευρήματα να καταρρίπτουν, τους αρχικούς ισχυρισμούς των γονέων ότι το κοριτσάκι πνίγηκε κατά τη διάρκεια της σίτισης του, καθώς το παιδί απεβίωσε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Πλέον τα αποτελέσματα της νεκροτομής ανοίγουν τον δρόμο για νέες έρευνες από την πλευρά της Αστυνομίας ως προς τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο το μικρό αγγελούδι, με τις διωκτικές αρχές να περνούν χειροπέδες στους δυο γονείς. «Κακόβουλη τραυματική κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πράξη ή πράξεις που εμπεριέχουν βίαιο κούνημα του βρέφους με ή χωρίς πρόσκρουση σε αμβλεία επιφάνεια».

Σύμφωνα με δηλώσεις στο Omega Κύπρου, το δυο μηνών κοριτσάκι πέραν από το κεφάλι, έφερε κατάγματα και κακώσεις, σε διαφορετικά ζωτικά σημεία τα οποία όπως αποφάνθηκαν οι ιατροδικαστές, δεν μπορεί να προκλήθηκαν από πτώση ή από κάποιο ατύχημα στο σπίτι. «Εκδόθηκαν εντάλματα εναντίον του πατέρα και της μητέρας…  τέθηκαν υπό κράτηση για περίοδο οκτώ ημερών», δήλωσε ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Αρχικά οι γονείς του βρέφους υποστήριξαν ότι το παιδί τους πνίγηκε κατά τη σίτιση, αργότερα σε νέα κατάθεση τους ανέφεραν ότι το παιδί είχε προβλήματα υγείας, ισχυρισμοί που καταρρίπτονται από την ιατροδικαστική εξέταση, ενώ αρνούνται ότι κτύπησαν το παιδί τους εσκεμμένα. Παράλληλα όπως προκύπτει η οικογένεια απασχόλησε και στο παρελθόν τις αρμόδιες αρχές ενώ βρισκόταν υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδί το οποίο βρίσκεται υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας.

Πηγή: Οmega

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: