fbpx
20.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ: Για τρίτη φορά δίνει μάχη με την λευχαιμία στην Γερμανία-Διοργανώνει...

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ: Για τρίτη φορά δίνει μάχη με την λευχαιμία στην Γερμανία-Διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας για να μπορέσει να επιστρέψει στην αγκαλιά του γιου του (Βίντεο)

-

Για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Φίλιππος Αθηνοδώρου δίνει τη μάχη με την λευχαιμία. Εδώ και οκτώ μήνες ο νεαρός συμπατριώτης μας βρίσκεται στην Γερμανία ενώ σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιήσει τη πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας με στόχο να μπορέσει να επιστρέψει στην Κύπρο και στην αγκαλιά του γιου του.

Όπως ο ίδιος σε βίντεο του, τα έξοδα είναι πολλά, γι’ αυτό και αποφάσισε να διοργανώσει την πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην γκαλερί Exhibit 8 στη Λεμεσό. Στα εγκαίνια της έκθεσης την Κυριακή από τις 14:00 – 23:00 θα πραγματοποιηθεί Street Party, με ζεστό κρασί, cocktails, και street food, μαζί μουσική από DJ.

«Όλα τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν στην στήριξη του αγώνα που δίνω εδώ και 8 μήνες για 3 φορά με την λευχαιμία, με απώτερο σκοπό να επιστρέψω στην οικογένειά μου και να μπορέσω να αγκαλιάσω ξανά το μικρό μου γιο. Σας ευχαριστώ όλους που συμβάλετε, όπως μπορεί ο κάθε ένας σας, για να γίνετε μια ομάδα και να βοηθήσετε να πραγματοποιηθεί αυτή η έκθεση».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: