fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Η εμφάνισή του στην Καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού - Παραλήρημα...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Η εμφάνισή του στην Καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού – Παραλήρημα από τους θαυμαστές του – Βρέθηκε ο νικητής του νέου Challenger (Βίντεο-Φωτογραφίες)

-

Στην Κύπρο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο γνωστός youtuber, Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος είναι διάσημος ανά τον κόσμο με τα Challenger του. O Φειδίας Παναγιώτου χθες Κυριακή βρέθηκε στην Καρναβαλίστικη παρέλαση στην Λεμεσό προκαλώντας το παραλήρημα των θαυμαστών του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο δημοφιλής youtuber Φειδίας Παναγιώτου προκάλεσε αίσθηση στην Καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού ενώ φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του προκαλώντας ενθουσιασμό με την παρουσία του.

Γνωστός για τα “Challenger” του στο YouTube, πρόσφατα βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του, μετά από τα πολυάριθμα ταξίδια του στο εξωτερικό. όπου υλοποιεί τις επιθυμίες που είχε από μικρό παιδί. Μεταξύ αυτών ήταν και η συνάντησή του με τον Elon Musk, η οποία έκανε το όνομά του ακόμη πιο γνωστό.

Όπως είναι ήδη γνωστό, έχει αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές στο TikTok, καθώς και πολλές συνεντεύξεις με διάφορους αναγνωρίσιμους Κύπριους, συμπεριλαμβανομένου και του Χριστόφορου Τορναρίτη. Μάλιστα, ο τελευταίος ήταν και το θέμα του πρόσφατου “Challenger” του.

Στην παρέλαση, οι θαυμαστές του Φείδια όταν τον αντιλήφθηκαν θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους. Η νέα πρόκληση του Φειδία Παναγιώτου είναι να βρει κάποιον να ερμηνεύσει το τραγούδι του Χριστόφορου Τορναρίτη, το οποίο πρόσφατα έγραψε με μήνυμα που μιλά για την ισότητα μεταξύ των ανθρώπων και την άρση των διακρίσεων.

Αξίζει να αναφερθεί,ότι ο 23χρονος, είχε αποκαλύψει πρόσφατα στην εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα, ότι διεκδικεί μια θέση στην Ευρωβουλή ανακοινώνοντας και επίσημα την απόφασή του να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές. Παρ’ όλο που ο ίδιος δεν έχει ψηφίσει ποτέ στην ζωή του, εντούτοις όπως είχε δήλωσε, σκοπός του είναι όχι να εκλεγεί ο ίδιος αλλά να παροτρύνει τους νέους να ασχοληθούν με την πολιτική.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: