«ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»: Μια βραδιά μόδας με αγάπη και αλληλεγγύη, με παρουσιάστρια την Γιώτα Κουφαλίδου και την συμμετοχή της Στέλλας Γεωργιάδου -(Φώτο)

Όταν η μόδα συναντά την αλληλεγγύη, δημιουργείται ένας χορός συναισθημάτων που αγγίζει τις καρδιές μας. Τα μέλη του σωματείου Ladies Circle 1 Λευκωσίας θα διοργάνωσουν μια μοναδική βραδιά γεμάτη μόδα, μουσική και αγάπη.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση με επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί για τη στήριξη του πολύτιμου έργου του Σώματος Εθελοντών Λευκωσίας και τον σκοπό «Υιοθετήστε μια Οικογένεια». Η φιλανθρωπική εκδήλωση – επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 18.30 (ώρα προσέλευσης 18.00) στο Royal Hall, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζιη.

Μετά την επίδειξη μόδας θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτι.Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Γιώτα Κουφαλίδου, ενώ η ερμηνεύτρια Στέλλα Γεωργιάδου θα οδηγήσει τους παρευρισκόμενους με ευαισθησία μέσα σε ένα μουσικό ταξίδι με τις νέες επιτυχίες της.

Στην επίδειξη μόδας θα συμμετέχουν καταξιωμένοι Κύπριοι σχεδιαστές μόδας, μεταξύ των οποίων ο Μενέλαος Θεοδοσιάδης, οι φοιτητές/σχεδιαστές του Alexander College, η Ιωάννα Οικονόμου, η Πολυξένη Παζάρου και το Litous Studio.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του πολύτιμου έργου του Σώματος Εθελοντών Λευκωσίας και του σκοπού “Υιοθετήστε μια Οικογένεια”, που απαιτεί περίπου €120.000 κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να μπορέσει να υποστηρίξει τις άπορες οικογένειες του τόπου μας με τρόφιμα, ρουχισμό, χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά και ότι άλλο υπάρχει ανάγκη για αυτά τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των ιθυνόντων ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της φιλανθρωπικής βραδιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 99625328
Είσοδος: 30 ευρώ. Διοργανώνει: Το σωματείο Ladies Circle 1 Λευκωσίας
Οργάνωση: Yiota Koufalidou Events

Hot this week

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005: 21 χρόνια μετά, οι 121 που παραμένουν ζωντανοί στη μνήμη μας

Υπάρχουν ημερομηνίες που δεν χρειάζεται να τις σημειώσεις σε...

ΣΤΟΥΡΜΠΡΙΤΖ: Η φωτιά έφτασε στα σπίτια – Καίγονται κατοικίες, εκκενώσεις και μάχη με τις φλόγες-(Βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Στούρμπριτζ, στην κεντρική Αγγλία, όπου...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Αισιόδοξα νέα από τη μάχη με τον καρκίνο – Το μήνυμα του συζύγου της Μάικ -(Βίντεο)

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την Έλενα Αντωνιάδου, η...

ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ: Τρεις μικρές μαχήτριες γιόρτασαν τα γενέθλιά τους μέσα στον θάλαμο-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή νότα χαράς και αισιοδοξίας έφερε η ημέρα...

Topics

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005: 21 χρόνια μετά, οι 121 που παραμένουν ζωντανοί στη μνήμη μας

Υπάρχουν ημερομηνίες που δεν χρειάζεται να τις σημειώσεις σε...

ΣΤΟΥΡΜΠΡΙΤΖ: Η φωτιά έφτασε στα σπίτια – Καίγονται κατοικίες, εκκενώσεις και μάχη με τις φλόγες-(Βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Στούρμπριτζ, στην κεντρική Αγγλία, όπου...

Related Articles

Popular Categories